Blogg

 1. Anaheim - here we come!

  Anaheim - here we come!

  Jodå. Året började på samma sätt som alla andra år i vår fantastiska bransch. Det var dags var dags att packa kappsäcken och bege sig över pölen och besöka musikinstrumentens paradis. Nämligen NAMM 2019!

  Läs mer...
 2. Pedalparty med Pedaltrain och Walrus Audio 9 oktober 2018

  Pedalparty med Pedaltrain och Walrus Audio 9 oktober 2018

  Tisdagen den 9/10 har vi besök av grabbarna från Pedaltrain och Walrus Audio! Det blir specialpriser, demos, nylagat kaffe och allmänt pedalmysande! Som grädde på moset lottar vi ut en Walrus Audiopedal till en lycklig vinnare!

  Läs mer...
 3. Taylor Guitars V-Class - 2 oktober kl 13

  Taylor Guitars V-Class - 2 oktober kl 13

  Välkomna till en eftermiddag med Taylor Guitars!

  Tisdagen den 2 oktober finns Taylor på plats från kl 13 och berättar om sin nya V-Class bracing, träslag, former och allt annat som rör akustiska gitarrer i allmänhet och Taylor Guitars i synnerhet.

  Läs mer...
 4. NAMM 2018!

  NAMM 2018!

  I vanlig ordning var det dags för årets och branschens största mässa alla kategorier. Nämligen Winter NAMM 2018!

  Läs mer...
 5. Viva Mexico!

  Viva Mexico!

  Hur stor skillnad är det egentligen på en Fender från Mexico respektive en från USA? Vi tänkte att det var dags att ta reda på hur det egentligen ligger till.

  Läs mer...
 6. Hos Paul Reed Smith Guitars i London

  Hos Paul Reed Smith Guitars i London

  I Mars varje år tar Herr Paul Reed Smith och lastar ett gäng gitarrer och flyger till London för den årliga PRS-festen i Europa och i år var inget undantag.

  Läs mer...
 7. Taylor Showcase – tisdagen den 13 mars kl 16-18!

  Taylor Showcase – tisdagen den 13 mars kl 16-18!

  Välkommen till ett fantastiskt spännande Taylor Showcase i Malmö Musikaffär! Taylor Guitars besöker oss för att visa upp en av de mest spännande nyheterna vi har sett i den moderna akustiska gitarrvärlden!

  Läs mer...
 8. Taylor Roadshow

  Taylor Roadshow

  Även detta året fick vi besök av grabbarna från Taylor Guitars och deras fantastiska kringresande cirkus Taylor Roadshow.

  Läs mer...
 9. Besök hos Line 6

  Besök hos Line 6

  Det vankades utbildning hos Line 6 i deras högkvarter i Los Angeles och naturligtvis skickade Malmö Musikaffär sin skarpaste representant (?), mig, Petter, att sitta i skolbänken hos jänkarna.

  Läs mer...
 10. Jul i Malmö Musikaffär

  Jul i Malmö Musikaffär

  Då var det den årstiden igen och i vanlig ordning försöker vi hålla julstämningen på högsta nivå. Vår senaste personaltillskott Marcus fick naturligtvis stränga order om att genast inskaffa den snyggaste jultröjan man kan hitta och han gjorde ingen besviken.

  Läs mer...
Kategorier