Pianonoter

Det går att lära sig att spela efter noter! Hos oss hittar du ett stort utbud pianonoter från nybörjarnivå och uppåt. I sortimentet av pianonoter hittar du klassiska stycken, barnvisor, populära sångskatter, moderna melodier i alla genrer. I många av dem hittar du också text för att kunna sjunga till ditt ackompanjemang. Här finns böcker som utgår från lekfulla gehörsspel för att öva upp den förmågan, men också material för den intresserade musikpedagogen. Många av våra böcker har tillhörande inspelad musik på streamingtjänsterna som stöd till pianonoterna.

Pianonoter oavsett kunskapsnivå

Vi har pianonoter som passar från 5-årsåldern ända upp till 100-årsjubileet eller mer, om du så vill. I pianotonerna för nybörjaren lär du dig spela efter noter med en hand i taget och innan du vet ordet av spelar du med båda två. Låtarna är framförallt arrangerade för piano men i en del av våra böcker med pianonoter hittar man även böcker med ackordbeteckningar för gitarr.

Är du ny på piano och behöver hjälp med att välja noter? Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig. Du kan också ringa eller skicka iväg ett meddelande- vår mejl står alltid öppen så att vi kan guida dig och så att köpet av dina pianonoter blir rätt.

 

Noter

Visa Filter Göm Filter

31 Produkter

31 Produkter