Påfyllning, fotografering och YouTube!

Påfyllning, fotografering och YouTube!

Hösten närmar sig med stora kliv och och i år är den speciellt välkommen! För oss betyder det påfyllning av sinande lager efter sommaren och det är alltid en vacker syn!

Stora tillverkare som Fender, Roland, Marshall med flera har haft tufft att möta efterfrågan efter pandemiåret, men nu är det proppen ur och vi har mer på lager än någonsin! Bortsett från några slitna ryggar och överfulla pallställ kan man bli tårögd av att se pall efter pall med efterlängtade varor att rulla in.

I sann Malmö Musikaffärsanda (japp - det är ett ord!) så fortsätter vi jaga det det bästa och coolaste från de mindre byggarna och även där får vi alltid in nya grejor. Här ser vi till exempel Frej fotografera en ny laddning basar från kanadensiska Dingwall som fortfarande är de obestridda kungarna av multiscale. Man skulle till och med kunna hävda att de uppfann konceptet. Sheldon Dingwall for the win!

Sist måste man ju även nämna att vi har lanserat en ny serie på vår allas favoritplattform YouTube. Vi gav vår alldeles egen trumkung Johan fria händer att skapa en egen serie filmer på YouTube utan inblandning från riktiga musiker. Han fick en kameraman, en mikrofon och inget manus överhuvudtaget och det resulterade i The Johan Experience på en YouTubekanal nära dig. Missa inte det! Happy playing! Petter