Det finns troligtvis inget annat instrument som är så mångsidigt som en synth. Det är lika sant om man pratar om den stora variationen av ljudupplevelser man kan skapa med instrumentet, som det är när det kommer till mångfalden av olika synthar. Med tanke på instrumentets förmågor är det inte konstigt att det är så vanligt förekommande i vitt skilda musikstilar och är så omtyckt av musiker i alla åldrar världen över.

Liten eller stor synth

Marknaden är som sagt full av synthar i olika utföranden. Du kan hitta allt från mindre och enklare modeller, till större varianter med otroliga möjligheter att forma ljudet och skapa någonting verkligen unikt. Letar du efter någonting kompakt du kan ha med dig på resande fot, eller någonting rejält för studion? I vårt sortiment hittar du högkvalitativa synthar från kända märken i många olika utföranden. 

Digitalsynth och analogsynth

Många gånger när folk pratar om synthar kan det hända att analogt och digitalt kommer på tal. Skillnaden ligger i de komponenter de olika syntharna använder för att skapa ljud, där en analogsynth brukar resistorer och kondensatorer med mera, medan en digitalsynth använder sig av en mikroprocessor. Det kan vara lite svårt att hitta i synthdjungeln om man inte vet exakt vad man är ute efter och vad man vill göra med den. Vi på Malmö Musikaffär har en passion för synthar och hjälper dig mer än gärna rätt på vägen så du hittar rätt synth som passar dina behov och önskemål.

Intresserad av att köpa synth?

Här på Malmö Musikaffär har vi ett brett utbud av synthar och tillbehör, från välrenommerade tillverkare som Korg, Yamaha, Moog och många fler. Det kan vara snårigt att hitta rätt bland filter och rattar, men hos oss i Malmö Musikaffär hittar du kompetent personal som älskar synthar och mer än gärna hjälper till! Har du några frågor så kontakta oss gärna via mejl, telefon eller chatt så står vi till tjänst med vår kunskap.

Synth

121 Produkter

Sida
  • 1 / 4

121 Produkter

Sida
  • 1 / 4