En uppsjö av plektrum att välja bland

När det är dags att få strängarna att vibrera har musikern en uppsjö av plektrum att välja bland. Att försöka hitta just ett plektrum som är perfekt och passar till allt kan tyckas vara en närmast omöjlig uppgift, och de flesta bygger upp en varierad samling genom åren. Plektrum går att hitta i en mängd olika former, tillverkade i olika material med olika egenskaper och så klart olika tjocklekar. Vilket som passar dig bäst beror bland annat på vad som känns bekvämt att spela med och den sorts ljud du är ute efter. 

Våra plektrum

Hos oss hittar du plektrum från en mängd välkända märken som Dunlop, D’Addario, Gravity Picks och många fler. Oavsett om du är ute efter någonting tunt, extra tjockt eller vad som helst däremellan kan vi hjälpa dig hitta rätt. I vårt sortiment hittar du klassiska modeller, tum- och fingerplektrum samt mer nyskapande modeller, med någonting för såväl dig som vet vad du vill ha och för dig som vill prova någonting nytt. Det bästa sättet att välja rätt plektrum är så klart att prova runt och se vad som känns och låter bäst i dina egna öron. 

Köp plektrum hos oss

Medan det utan tvekan är kul när man har turen att vara den som fångar sin favoritartists plektrum när det kastas ut i publikhavet, finns det enklare sätt att skaffa nya plektrum. Med lång erfarenhet i branschen, kunskap och passion för musikskapande styr vi på Malmö Musikaffär dig rätt i havet av plektrum. Hör av dig via telefon, mejl eller chatt här på sidan så hjälper vi dig. Kolla även in vårt övriga sortiment av instrument och tillbehör, med allt från axelband och kablar, till pedaler och reservdelar.  

Plektrum

181 Produkter

Sida
  • 1 / 5

181 Produkter

Sida
  • 1 / 5