15% rabatt hos MusikMentorn

15% rabatt hos MusikMentorn

Hos MusikMentorn får du kvalitetssäkrad musikundervisning av högskoleutbildade lärare. Privatlektionerna sker i din trygga hemmiljö och skräddarsys efter elevens musikdrömmar. Som kund hos Malmö Musikaffär får ni 15% rabatt på första fakturan.

Om MusikMentorn

MusikMentorn startades under hösten 2021 av Samuel Axelsson och Elias Klinth för att fylla gapet i Kulturskolans långa kötider. Idén var att alla som vill ska få chansen att lära sig ett instrument av proffsiga musiklärare. Båda två har gedigen erfarenhet inom musikutbildning, såväl som studier på universitet.

Två musikstudenter

Samuel Axelsson studerar just nu på musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö och har arbetat med privatundervisning sedan gymnasiet. Elias Klinth har en kandidat i Data- och systemvetenskap från Stockholms universitet. De lärde känna varandra under sin tid på Södra Latins musikspetsprogram, där Samuel spelade bas och Elias spelade piano.

Individanpassad undervisning

Hos MusikMentorn låter vi samtliga mentorer lägga upp sin undervisning hur de vill, eftersom vi litar på deras kompetens. Vi låter därför alla mentorer ha direktkontakt med elev och kontaktperson, för att upprätthålla en bra kommunikation. Det viktigaste för oss är att lektionerna anpassas till eleven – det är genom detta som utveckling och nya mål kan nås. Alla mentorer kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Leve musikläraren

Genom att ta del av vår verksamhet främjar du arbetet mot att mer och mer av musiklärares privatundervisning beskattas. På så sätt får musiklärare en mer stabil arbetsmarknad där lönerna successivt kan öka – och inte det motsatta.