Tillverkare Fender

Tone Master Pro

Multieffektpedal, fler än 100 Tone Masterförstärkare & effekter, 7-tums touch-skärm, 4-effektloopar, 10 switch/encoders, instrument/mikrofon in, bluetooth

20 995,00 kr
Stock status: Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

Beskrivning

Genom att kombinera ett kraftfullt intuitivt gränssnitt och den mest omfattande I/O-matrisen som finns tillgänglig, är Tone Master Pro den bäst klingande, mest kraftfulla och enklaste gitarrprocessorn någonsin.

Tone Master Pro har över 100 av världens mest populära förstärkare och effekter, inklusive alla de klassiska Tone Master Fender-modellerna, den första officiellt licensierade EVH 5150 III Stealth-modellen och mängder med klassiker som har replikerats perfekt med Fenders egenutvecklade Tone Master Modeling-process. Tone Master Pros lätta, robusta, scenvänliga formfaktor är lika vacker som funktionell. Med en pekskärm i fullfärg, fantastisk grafik och intuitivt användargränssnitt har det aldrig varit enklare eller mer inspirerat att skapa den perfekta tonen.

Skapa förinställningar, anpassa dina fotpedaltilldelningar och kombinera dem för att skapa låtar och organisera dem i setlistor med lätthet. Tone Master Pros 10 skräddarsydda fotomkopplare gör redigering enkelt, vilket ger dig omedelbar tillgång till alla dina förinställningar och parametrar och gör justeringar precis lika enkel som det är på en vanlig förstärkare. Anslut till Tone Master Pro Control-app via USB för att skapa, redigera och dela dina egna förinställningar eller för att provspela och ladda ner tusentals toner skapade av Fenders community av spelare och artister.

 
Över 100 Tone Master-kvalitetsförstärkare och effektmodeller
Tusentals inbyggda impulssvar med en mängd olika kabinett och mikrofonalternativ
Tredje parts IR-stöd
7" färgpekskärm
Innovativa Song & Setlist-lägen
60 sekunders Stereo Looper
4 effekloopar för att integrera dina favoritpedaler
Instrument och XLR mikrofoningångar
10 proprietära fotpedal/kodare med LCD-display
Firmware-uppdateringar via USB
Kompatibel med Tone Master Pro Control-skrivbordsappen för redigering, delning och nedladdning av förinställningar
Bluetooth trådlös anslutning för att streama ljud från en mobil enhet
Stereo 1/4" hörlursutgång för tyst träning
Över 500 användarförinställningar med tillgång till tusentals fler från molnet med Tone Master Pro Control-appen
Vikt: ca 4kg

Mer Information
Tillverkare Fender
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating