Tillverkare Ollo Audio

S5X 1.0

4 699,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

OLLO Audio S5X är uppföljaren till S4X som plockades upp av flera stora producenter till några av världens största artister. Och förmodligen av goda skäl tack vare sin raka frekvensåtergivning och tydlighet i det övre mellanregistret.

Med OLLO Audio S5X har du ett riktigt välbyggt och välljudande komplement till din studio som låter dig ta med ett Dolby Atmos-projekt ut från studion. Eller påbörja ett när du är på annan plats. Men de fungerar också mycket bra till vanliga stereomixar.

Hörlurarna bygger fortfarande på två kanaler och går därför att ansluta till i stort sett alla studiomiljöer. Varje hörlur kommer med en unikt mätt frekvensåtergivning på ett papper med lurarnas serienummer. Se detta som bevis på en kvalitetskontroll. Konstruktionen av hörlurarna har optimerats för mixning och mastering och har ett tydligt och fasriktigt mellanregister. OLLO Audio har besökt mixrum med rumsligt ljud och mätt upp frekvensåtergivningen där. De nya S5X har trimmats för att överensstämma med den karaktäristiken och det är därför de lämpar sig så väl för rumsligt ljud.

S5X är som OLLO Audios övriga hörlurar tillverkade av miljömässigt hållbara material, i det här fallet amerikansk valnöt, rostfritt stål, aluminium och lite konstläder.

Huvudbandet har en betydligt förbättrad konstruktion jämfört med den tidigare S4X och distribuerar vikten jämnare vilket gör dem bekvämare att bära under längre tid. Öronkuddarna är perforerade för att göra lurarna bekväma att använda även under varmare förhållanden.

OLLO Audio S5X kommer med fem års garanti.

Produktdetaljer
Tillverkare Ollo Audio
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating