Tillverkare Röde

VideoMic GO II

1 349,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

VideoMic GO II gör det enkelt att skapa professionellt ljud till dina inspelningar. Mikrofonen är kompatibel med kameror, smartphones eller surfplattor, och du kan till och med använda den till din dator. Den kompakta storleken gör den lätt att ta med sig inför till exempel intervjuer och den låga vikten ger dig möjlighet att på ett bekvämt sätt bära den på handhållna riggar.

Professionellt ljud på ett enkelt sätt

Det kan kanske verka svårt att få ett riktigt högkvalitativt resultat om man inte jobbar inom ljud, men VideoMic GO II gör allt det svåra arbetet åt dig. Mikrofonen ger ett rikt och fylligt ljud som passar för en mängd olika inspelningstillfällen. Det riktade upptagningsmönstret fokuserar inspelningen på det du vill fånga, samtidigt som det reducerar oönskat bakgrundsbrus.

Kompatibel med de flesta enheter

VideoMic GO II kan användas tillsammans med nästan alla enheter du kan tänkas vilja spela in ljud med. 3.5mm TRS-utgången låter dig ansluta mikrofonen till en kamera och USB-C-utgången ger dig möjlighet att använda den med din smartphone eller dator. VideoMic GO II är därför ett utmärkt val oavsett om du spelar in filmklipp, intervjuer, streamar eller deltar i webbmöten. När den används i USB-läge kan du använda 3.5mm-utgången för att övervaka ljudet med hörlurar. För att ansluta mikrofonen via USB krävs särskilda kablar beroende på vilken enhet du använder, se tillbehör.

Mer Information
Tillverkare Röde
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating