Tillverkare Graph Tech

Nubone Nut Slotted 1 7/8

Det finns ingen anledning att acceptera en billig plastsadel när du kan få bättre ton med Nubone

79,00 kr
I lager (Webblager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fraktkostnad 69 kr

Översadlar och stallsadlar i plast varierar mycket i kvalitet. Många tillverkas utan hänsyn till instrumentet de skall monteras på, vilket tenderar i att det bli för mjukt eller för skört, vilket dödar tonen och efterklangen. NuBone är, efter 20 års forskning och utvecklingen, resultatet i sadlar designade för att förstärka tonen och förlänga sustainen.

NuBone härstammar från Graph Tech’s högresonanta TUSQ material, tillverkad med stor precision under hög värme och tryck. ResDet finns ingen anledning att acceptera en billig plastsadel när du kan få bättre ton med Nuboneultatet blir att NuBone levererar sadlar med rätt hårdhet och utformning, vilket ger ditt gitarrspelande bättre förutsättningar. Material är luftfritt när det slipas, väldigt starkt och hållbart och slår plastsadlar varje dag i veckan!

Hur låter det?
NuBone levererar klara diskanter, en fin bas med stor fyllighet och ett balanserat sound som ger dig mer överton och volym. Med liknande tonal karaktäristik som TUSQ, därmpar inte NuBone vibrationer som ofta är fallet med billigare plastalternativ.

Measure Inches MM

Length 1.898" 48.21mm
Width 0.189" 4.80mm
Height 0.340" 8.64mm
E to E 1.594" 40.49mm

Produktdetaljer
Tillverkare Graph Tech
Passar till Elgitarr
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg