Tillverkare Milkman Sound

The Amp

7995,00 kr
Denna produkten tillverkas på beställning. Kontakta oss för mer information.

Vad är Milkman The Amp? 

Först och främst är det en 50W gitarrförstärkare. Preampen är baserad kring ett 12AX7 som körs vid högspänning i en diskret klass A-krets. The Amp reagerar med en gitarr på samma sätt som en traditionell rörförstärkare gör: den genererar övertoner och den shyssta tonen som rör är känt för. Tillsammans med en effektiv rör EQ så har man så man klarar sig. Det finns inbyggt reverb- och tremolo så att The Amp kan användas som en ”grab and go” förstärkare. 2 footswitchar för att kontrollera effekterna. Ett klass D slutsteg levererar 50 watt till 8 ohm eller 100 watt till 4 ohm. Combojacket för högtalarutgång tar antingen en standard teleplugg eller en Speakonkontakt för extra säkerhet.The  Amp har en integrerad hörlursförstärkare som låter identisk med utgången från en högtalare. Detta är perfekt för övning, eller för de tillfällen då volym inte är lämpligt. The Amp kan fungera utan högtalare, så att den kan bo på ett pedalbord och hänga med överallt. 

Vad sägs om en kompakt studiokvalitet rörförstärkare? Den interna XLR-utgången ger en balanserad line level utgång. Det finns ingen modellering eller simulering, inga menyer eller presets för att framkalla teknikångest. Den är väldigt enkel att använda och det är enkelt att få en bra ton direkt från The Amps förförstärkare.

The Amp har också ͞pedal level͟-utgång där den kan användas först på ett pedalbord eller som en effekt i loopen.

 Genom att använda förstärkaren framför en pedalkedja kommer du att lägga till harmonik och rörmusikalitet till hela signalkedjan. 

Den spelar bra med pedaler, och det kan lägga till extra EQ eller reverb till en befintlig förstärkare. The Amp kan driva ingången på en förstärkare som ett extra rörförstärkningssteg. Det kan vara en reserv för dina  vintage förstärkare som behöver service, eller används i stället för anemisk backline utrustning på snabba gig. På 1,2 kg, och med så många olika användningsområden kan The Amp vara din nya bästa vän.

Produktdetaljer
Tillverkare Milkman Sound

Videoklipp

Milkman Sound 40W Pedal Steel Mini

Malmö Musikaffär proudly presents swedish guitarist Pelle Jernryd playing on the Milkman Sound 40W Pedal Steel Mini.

Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg