Tillverkare Kumerle Amps

Blonde 18

18900,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Kumerle Amps

Kumerle Amps är ett företag som drivs av Dario Kumerle, med säte i Landskrona, Skåne.

Företagets syssla är produktion av rörförstärkare med point-to-point teknologi. Förstärkarna tillverkas på beställning och på så sätt kan också skräddarsys efter egna önskemål (enkanalig, tvåkanalig, med eller utan effekt loop mm). VINTAGE LJUD I MODERNT FORMAT!

Varför en Kumerle?

Verktyg för arbetande musiker med den högsta prestanda och behov. Ljudet är jämn i alla frekvenser med tonvis av övertoner, som gör att din spelstil tränger igenom, inte bara på scenen, utan också på inspelning. Ljudet är ”into-your-face”. Oavsett volymen är ljudkvalitén detsamma, tack vare de bästa komponenterna likaså responsen – brukar säga: ”..Snabb som tanken..”

Dario handlöder (handwired) allt själv och därmed kan förstärkarna anpassas, efter just dina behov.

 

Blonde18 är enkanalig topp med line out och “dummy load”. Ljudet är detsamma som i Blonde 100. Inspirerad av våra älskade “Plexi” från England. Medan “Plexin” behövdes spelas högt kan Blonde18 återge samma upplevelse och känsla med lägre volym vilket är önskvärd för dagens behov. Naturligtvis är den aggressiv och rik på övertoner vilket ytterligare förhöjer känslan. Perfekt val för dig som vill ha den hemma bredvid datorn för skapande stund eller inte vill bära tungt.

– 18W,  2xEL84, 3x12AX7 , (point-to-point)
– single channel amp 
– presence, bass, middle, treble, gain, volume 

Fx Loop – optional

Produktdetaljer
Tillverkare Kumerle Amps
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating