Tillverkare Focal

Listen Professional

2600,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

Listen Pro är ersättaren till Spirit Pro. Det är alltså en hörlur främst avsedd för produktion på resande fot. Där Spirit Pro hade sina brister i den fysiska konstruktionen är Listen föredömlig. Det neutrala men engagerande ljudet har den som tur är ärvt från sin föregångare.

Listen har en helt ny konstruktion med nya material. Huvudbygeln är tillverkad i ett mjukt gummimaterial som gör luren lätt, skön att ha på sig och framförallt näst intill oförstörbar.

Listen är extremt flexibel, den kan vridas och böjas i oerhört kraftiga vinklar utan att ta någon som helst skada. Sista delen av bygeln är gängad så att man kan vika in kåporna när man inte använder lurarna. Denna konstruktionen gör inte bara bygeln väldigt tålig utan avlastar även trycket på leden där bygeln fäster in i kåporna.

Finishen är mattsvart och ger ett sobert intryck i kontrasten till de läckert röda mjuka delarna. Kuddarna som nu är avtagbara är tillverkade i 22mm tjockt värmekänsligt Memory Foam vilket ger hög komfort.

Elementet är 4cm i diameter och tillverkat i Mylar som är väldigt lätt och som samtidigt ger mycket god dämpning. Den innersta delen av elementet - "Kalotten" är överdragen med Titanium för extra styvhet. Resultatet är ett mycket högt Styvhets/Vikt förhållande vilket tillför goda akustiska egenskaper och bidrar till en mycket lättdriven hörlur

Typ: Sluten Hörlur
Element: 40mm Mylar/Titanium
Frekvensomfång: 5Hz - 22kHz
THD: <0.3% @ 1kHz / 100dB SPL
Impedans: 32 Ohm
Lägsta Impedans: 3.9 Ohm
Känslighet: 122dB SPL @ 1kHz – / 1Vrms
Kabellängd: 1,4m / 5m
Vikt: 280g
Finish: Svart

Produktdetaljer
Tillverkare Focal
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg