Tillverkare Boss

GX-100 Effects Processor

6699,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Genom att kombinera avancerade teknologier från BOSS med slimmad, ultra-modern hårdvarudesign inspirerar GX-100 till dina bästa spelningar var du än spelar. Utforska 23 AIRD-förstärkare och fler än 150 effekter tagna från toppmodellen GT-1000 och skapa fantastiska ljud på nolltid med den intuitiva touch displayen i färg. Upp till 15 simultana effektblock ger dig obegränsade ljudmöjligheter och kan kontrolleras på djupet i realtid via inbyggda fotomkopplare. en expression pedal och stöd för extern kontroll.

 • Kraftfull och lättanvänd förstärkar- och effektprocessor för gitarr och bas
 • 24-bit AD/DA, 32-bit floating point processing och 48 kHz sampling rate
 • Autentiskt rörförstärkarljud och spelkänsla med AIRD-teknologi
 • 23 förstärkartyper och fler än 150 BOSS-effekter
 • Ultraflexibla möljigheter att lägga upp signalväg för förstärkare/effekter med 15 adresserbara block
 • Brett urval av inbyggda högtalartyper och möjlighet att ladda egna högtalar-IR i WAV-format
 • Slimmad modern design med en intuitiv touch display i färg i ett hållbart metallchassi
 • Obegränsad kontroll av effekter med fritt adresserbara, inbyggda fotomkopplare och en expressionpedal med tåomkopplare
 • Koppla till upp till två fotomkopplare eller en expressionpedal för utökad kontroll
 • Send/return loop för externa pedaler eller "four-cable method"
 • Kontrollutgång för att byta kanal på din förstärkare
 • MIDI I/O-kontakter och flerkanalsinspelning på dator via USB
 • Redigera ljud på din dator med BOSS Tone Studio för macOS och Windows
 • Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (säljs separat) medger ljudredigering och streamad audio från mobila enheter med iOS eller Android

Autentiska förstärkare och högtalarlådor

GX-100 ger dig överlägset ljud och en naturlig rörförstärkarkänsla i alla spelsituationer tack vare AIRD-teknologi baserad på vår Tube Logic utvecklingsmetodik. AIRD är ingjutet i DNA:t i varje gitarr- och basförstärkare i GX-100 medan olika typer av AIRD Output Select låter dig skräddarsy ljudet för alla mottagare oavsett om det är en förstärkaringång, FRFR monitor eller konserthallens PA. Det finns ett brett urval av högtalarsimuleringar att välja mellan plus minnesplatser för att importera dina egna IR högtalarimpulser via USB.

Exceptionella effekter

Med fler än 150 högkvalitativa effekter från BOSS enorma samling kan du realisera så gott som alla ljud du kan tänka dig med GX-100. Här finns mängder av overdrives och distar plus BOSS klassiker som Slow Gear, Octave, m.fl. Här finns också ett varierat utbud av modulationseffekter, delay och reverb vid sidan av många effekter speciellt injusterade för bas. Med kontakter för send/return kan du integrera dina favoritpedaler eller dina förstärkares effektloop i GX-100:s ekosystem.

 

Skapa just ditt personliga sound

GX-100 levereras med 100 minnesplatser så du kan börja spela direkt. Det är enkelt att redigera ljuden för dina behov eller skapa nya helt från grunden. Släpp din fantasi fri med 15 dedikerade blocktyper - inklusive två förstärkarblock - och koppla effekterna i serier eller parallellt för att skapa alla typer av ljudvariationer. Med 200 användarminnen kan du spara tillräckligt med ljud i GX-100 för att täcka nästan alla låtar eller musikstilar.

'Touch and Go'

Ljudskapande och redigering under en spelning är enklare än aldrig förr med GX-100. En levande touch-display i färg ger dig intuitiv kontroll över val av preset och effekter och en enkelhet i redigering av parametrar och signalväg och mycket mer. Displayen jobbar interaktivt med de fyra rattarna och page-knapparna på panelen vilket ger en frustrationsfri upplevelse som låter dig fokusera på musiken.

 

Superb styrning

GX-100 erbjuder djupgående kontroll i realtid med åtta fotomkopplare och en expressionpedal med tåomkopplare. De kommer konfigurerade för val av patch/bank och specifik kontroll för var individuell patch men du kan lätt adressera om dem för just dina unika behov. Att växla till Manual mode ger dig direkt kontroll likt ett pedalbord och du kan gå ännu längre med extern kontroll med fotomkopplare, en expressionpedal och/eller MIDI. Det finns också en kontakt så du kan byta kanal på din förstärkare antingen vid programbyte eller via en fotomkopplare.

 

Din musikaliske partner

Vid sidan av användandet på scen är GX-100 utmärkt som ett USB audio interface för inspelning och spela med en dator. Du kan spela in direkt i ett inspelningsprogram, köra re-amping av redan inspelade spår och få medhörning av hela mixen genom utgångarna på GX-100. Hörlursuttaget låter dig spela när som helst och var som helst och den inbyggda loopern är perfekt för att jamma, utveckla ljud och låtidéer och bredda din kreativa potential när du spelar live.

Gå djupare med BOSS Tone Studio

Med BOSS Tone Studio för macOS och Windows kan du från din dator redigera samtliga parametrar i GX-100, spara ljud och organisera Live Sets för olika spelningar. Med Bluetooth® Audio MIDI Dual Adaptor (säljs separat) kan du trådlöst redigera inställningar på en spelning från appen BOSS Tone Studio på din mobila enhet och streama backing tracks från enhetens bibliotek.

Produktdetaljer
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating