Tillverkare Acus

One 8 V2 Wood

12 425,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.
  • 200 watt akustisk förstärkare
  • Lämplig för akustisk gitarr, violin och andra akustiska instrument
  • Separat mikrofoningång
  • 3 kanaler
  • 8" högtalare med diskant tweeter

ACUs One For Strings 8 är en akustisk förstärkare på 200 watt som är särskilt konstruerade och byggda för att ge akustiska instrument-såsom gitarrer, violiner, mandoliner, etc.-förstärkningen de behöver för att leverera ett autentiskt och rent ljud.

En One For Strings 8 är utrustad med en 200 watt förstärkare och ett 2-vägs högtalarsystem, med en 8" bashögtalare och en diskant tweeter. Du får 3 separata och oberoende kanaler med Jack ingångar för gitarr, och XLR-ingång för mikrofon på 2 av kanalerna. Dessutom finns det också en RCA (Phono) ingång med separat volymkontroll, vilket gör att du kan ansluta en smartphone/MP3-spelare avspela musik evt backingtrack. Förstärkaren har också en balanserad linjeutgång och effekt loop.

Med acus One For Strings 8 v2, får du också en inbyggd effekt sektion där du har möjlighet att välja mellan 2 olika rymd klanger samt Chorus och Delay/ECHO. Effekterna kan användas för att lägga till mer ljud och rum känsla till ditt instrument, och du slipper ta med och ansluta en extern effekt enhet.

Mer Information
Tillverkare Acus
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating