Tillverkare Vicoustic

Wavewood

5990,00 kr
Leverans: 4-5 vardagar Fri Frakt

Wavewood är flaggskeppet bland Vicoustics paneler. Serien har tagits fram speciellt för att åtgärda akustikproblem utan att samtidigt förstöra rummets atmosfär eller döda efterklangen helt. Wavewood kan användas i kontrollrum, teve- och radiostudior, rum där diverse röster och instrument spelas in, övningslokaler och andra utrymmen där musik framförs.

Wavewood är tillverkad av en kombination av skum och trä. Den distinkta designen är ett resultat av forskning baserad på träets och skummets akustiska egenskaper i kombination med icke-linjära, sekventiella ihåligheter. Tillsammans gör detta att Wavewood fungerar som både absorbent och diffusor. Panelen är speciellt effektiv i mellanregistret och vid höga frekvenser och löser också problem med fluttereko. Wavewood kan också monteras i rummets hörn och fungera som basfälla.

Panelens eleganta design förhöjer det visuella intrycket i ett rum och det finns fem olika ytbehandlingar att välja på.

En nyhet är Wavewood 1200, som med måtten 1200 x 600 x 64 mm och i övrigt identisk design passar ypperligt i större rum.

Lite om Vicoustics Absorption och Reflection Control System (ARCS):
ARCS är Vicoustics unika forskningsmodell, och med den har företaget skapat hybridprodukter som Wavewood. LÄNK Klicka här /LÄNK för att läsa mer om ARCS.
Tillämpningar:

Studior för musik, radio, teve och post production, konsertlokaler och övningsrum.

Kartongen innehåller 10 stycken.

Produktdetaljer
Tillverkare Vicoustic
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg