Tillverkare Vicoustic

Vari Bass

5490,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

Resonanser i basområdet hör till de svåraste ljudproblemen att lösa, oavsett vilket rum det gäller. Hittills har den effektivaste lösningen varit att installera basfällor, som specialbyggts för att passa i ett visst rum.

Sådana här lösningar kan bli dyrbara och kräver ofta omfattande mätarbete. De brukar också begränsa flexibiliteten, om man senare vill flytta möbler eller utrustning i rummet.

Vari Bass kan användas i alla professionella inspelningsrum, hemstudior och hifi-rum. Den här basfällan är tillverkad av trä och högdensitets-skum och kan finstämmas mellan 50 och 100 hertz. Man vrider bara på den roterande toppskivan (som har ett antal resonanta gropar) tills problemet försvinner. Det finns en skala som visar exakt vilken frekvens du rattat in. Vari Bass är en fristående enhet, så den kan placeras på olika ställen och användas i olika rum. Denna basfälla finns i tre olika färger.

Du behöver fler Vari Bass ju större rummet är. Här ser du rekommenderat antal enheter:

Om rummet är 7 till 12 kvm – använd 4 enheter (2 kartonger)
Om rummet är 11 till 16 kvm – använd 6 enheter (3 kartonger)
Om rummet är 16 till 22 kvm – använd 8 enheter (4 kartonger)

Om lokalen är större än 22 kvadratmeter, bör rummets form mätas och analyseras. Vari Bass ska placeras där bastrycket i rummet är som störst.
Tillämpning:

Inspelningsstudior för musik, radio och teve, efterproduktionsstudior, lyssningsrum, lokaler för konferens eller telefonkonferens, föreläsningssalar, rum för distansstudier, offentliga lokaler, auditorier och liknande.

2 st per kartong.

Produktdetaljer
Tillverkare Vicoustic
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg