Tillverkare Taylor

224ce-K DLX

Den klassiska Taylor-konturen med en solid topp blir till ett solitt inköp

18799,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

Med en balanserad och med en väl avrundad och kryddig ton, men med en liten kick i mellanregistret av detta Koa-träd. 224ce-K en del av det spännande och utökade sortiment i 200 Deluxe-serien, och erbjuder en mängd härliga möten och uppgraderingar utan ekonomisk huvudvärk. Levereras i ett lyxigt hardshell case och med ES2 Expression System-elektronik ombord. Denna helblanka Grand Auditorium, kan flytta tillräckligt med luft för att vara volymstark och mäktig utan att förlora varken klarhet eller definition. Denna 224ce-K DLX har en extremt jämn och spelbar hals med en låg action längs hela halsen, ända upp till en snygg venetiansk cutaway. Med sin mångsidighet och pålitlighet, så kommer 224ce-K DLX att komplettera andra stränginstrument och ger spelare från alla stilar och musikaliska preferenser, en tonal twist som kommer att fortsätta att blomstra, ju mer den spelas. För ytterligare förhöja utseendet och ge ett otrolig djup, så en härlig Shaded Burst lagts på hela gitarren.

Body Shape

När du tänker på en Taylor-gitarr, så är chansen stor att du tänker på en Grand Auditorium. Med de rena linjerna och de omisskännliga formerna sedan mitten av 90-talet, så är detta den mest klassiska Taylor-kroppsformen. Med rätt blandning av tonbalans, projektion, notartikulation, och en otrolig känsla och spelbarhet, har varit ett kännetecken för företaget och en referensstandard mot vilken andra gitarrbyggare och tillverkare strävar efter att uppnå. Grand Auditorium är ett bra val till musiker i alla åldrar, förmågor och musikalisk inriktning. Med en bredd/djup, liknande den för en Dreadnought men med en smalare midja som hjälper till att ge ett fokuserat, kontrollerad tonrespons - är Grand Auditorium lätt att identifiera, vilket gör den till ett otroligt kraftfullt arbetsredskap som är född för att användas i studion, på scenen eller vardagsrummet.'

Topwoods

Kombinationen av flexibilitet och kärnstyrka, så är Sitkagranen det allra mest populära valet för de flesta gitarrbyggarna. Sitka producerar ett brett dynamiskt omfång som passar de flesta spelstilarna genom sin skarpa artikulation och en tydlighet i tonen. Sitka är hämtat från det nordvästra Stillahavsområdet i Amerika har förmågan att arbeta bra tillsammans med alla träkombinationer i sidor och botten som den kan tänkas att paras ihop med. 

Tonewoods

En laminerad Rosewood med ett estetiskt vackert och tåligt, prisvärt paket. Ett frodigt ytterfaner av Rosewood och med ett inre lager av Sapele samt en central kärna av Poppel i en laminerad träkonstruktion som erbjuder ett attraktivt, ekologiskt hållbart och prisvärt alternativ för alla Taylor-spelare. Den primära fördelen med att använda laminerat trä för gitarrer är den extra motståndskraft som det kan erbjuda inför svängande fuktförhållanden och hårda klimat. Detta är till nytta för modeller såsom GS Mini och Baby Taylor som båda är resevänliga gitarrer som oftare kan utsättas för olika miljöer. Alla modeller med laminerat trä inramas med en topp i massivt trä för att göra Taylor-upplevelsen komplett.

Core Features 

ES-2 Pickup

Rätt och slätt, den fulla och ärliga akustiska tonen på din Taylor-gitarr önskar man ju att den bibehålls när den är inkopplad till en förstärkare eller PA. Resultatet av år av tester, var värt ansträngningarna för en banbrytande teknik, Expression system. En inbyggd preamp ombord som är utformat för att på ett naturligt sätt förstärka det varma akustiska ljudet från din gitarr. Det helt magnetiska pickupsystemet fungerar precis som en mikrofon för att skapa en ren signal men också ett varmt och autentiskt akustiskt ljud, ljudet från din gitarr. Designat och producerat på Taylor Guitars, med en ren förstärkt akustisk gitarrsignal med tre enkla kontroller - bas, diskant och volym.

Taylor Neck

Taylor-gitarrhalsar är de mest spelbara i branschen tack vare den patenterade halsinfästningen och den eleganta halsprofilen. Taylors exakta hals/kropp monteringsprocess gör att varje halsvinkel kan ställas in med extrem noggrannhet och kan lätt underhållas under gitarrens livslängd.

Taylor Neck

Produktdetaljer
Kroppstorlek Grand Auditorium
Tillverkare Taylor
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating