Tillverkare Taylor

150E

Har du problem med din 12-strängade gitarr? Möt din lösning

10499,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Historiskt är 12-strängad gitarr svår att spela och ännu svårare att hålla ihop. 150e bryter den trenden tack vare sin fantastiskt låga action och välformade halsprofil, vilket gör den praktiskt taget omöjlig att släppa ifrån sig. En utmärkt byggkvalitet som gör den till en underbar stabil plattform. Tonen förbättras ytterligare genom dess klimatbeständiga konstruktion, laminerade i sidor och botten av Walnut som matchas ihop med en fyllig ton från en topp av Sitkagran. Med denna 150e får man ett fylligt och robust ljud som kommer att säkerställa att den passar såväl i en studio eller på scen. Levereras med en lyxig gigbag och ES2 mikrofonsystem.

Body Shape

En raffinerad upplevelse och av de mest traditionella gitarrkroppsformerna. En Taylor Dreadnought-gitarr har en robust röst med massor av bas, ett snyggt mellanregister, och med en stark och tydlig high end, en tonbalans som är kärnan i ett balanserat Taylor-ljud. Taylor Dreadnought har länge varit det bästa valet för sing-songwriter världen över, är en modern tolkning av en riktig klassiker, som hyllar de som älskar traditionella gitarrformer och toner. Om gitarrer har tillverkats till denna form i över hundra år, så måste det vara av goda skäl.

Topwoods

Kombinationen av flexibilitet och kärnstyrka, så är Sitkagranen det allra mest populära valet för de flesta gitarrbyggarna. Sitka producerar ett brett dynamiskt omfång som passar de flesta spelstilarna genom sin skarpa artikulation och en tydlighet i tonen. Sitka är hämtat från det nordvästra Stillahavsområdet i Amerika har förmågan att arbeta bra tillsammans med alla träkombinationer i sidor och botten som den kan tänkas att paras ihop med. 

Tonewoods

Ett yttre lager av rikt detaljerad Walnut och innerfaner av Sapele och inre kärna av Poppel, i en laminerad träkonstruktion som erbjuder ett attraktivt, ekologiskt hållbart och prisvärt alternativ för alla Taylor-spelare. Den främsta fördelen med att använda laminerat trä för gitarrer är den extra motståndskraft som den kan erbjuda inför fluktuerande fuktförhållanden och hårda klimat. Detta är till nytta för modeller som GS Mini och Baby Taylor, som är resevänliga gitarrer som oftare kan utsättas för olika miljöer. Alla Taylor modeller med laminerat trä är inramade i en massiv topp för att göra Taylor-upplevelsen komplett.

Core Features

ES-2 Pickup

Rätt och slätt, den fulla och ärliga akustiska tonen på din Taylor-gitarr önskar man ju att den bibehålls när den är inkopplad till en förstärkare eller PA. Resultatet av år av tester, var värt ansträngningarna för en banbrytande teknik, Expression system. En inbyggd preamp ombord som är utformat för att på ett naturligt sätt förstärka det varma akustiska ljudet från din gitarr. Det helt magnetiska pickupsystemet fungerar precis som en mikrofon för att skapa en ren signal men också ett varmt och autentiskt akustiskt ljud, ljudet från din gitarr. Designat och producerat på Taylor Guitars, med en ren förstärkt akustisk gitarrsignal med tre enkla kontroller - bas, diskant och volym.

ES2

Taylor Neck

Taylor-gitarrhalsar är de mest spelbara i branschen tack vare den patenterade halsinfästningen och den eleganta halsprofilen. Taylors exakta hals/kropp monteringsprocess gör att varje halsvinkel kan ställas in med extrem noggrannhet och kan lätt underhållas under gitarrens livslängd.

Neck

Produktdetaljer
Kroppstorlek Dreadnought
Tillverkare Taylor
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating