Tillverkare Bose

S1 Pro+ Wireless

Musiker förvandlar ljud till någonting mer. Det är så ni får oss på fötterna. Får oss att röra oss, dansa, sjunga och lämnar ett bestående intryck långt efter att låten slutar. Denna förmåga att inspirera är anledningen till att S1 Pro+ Wireless PA System passar dig. Det är det självklara valet av en kraftfull, bärbar, allt-i-ett-PA-högtalare för liveuppträdanden.

Nyhet
9 199,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

S1 Pro+ med kraftfullare prestanda spelar ännu högre än sin föregångare. Så du kan skapa en bra atmosfär varje gång du tar med detta bärbara PA-system till ett gig.
En integrerad trekanalsmixer låter dig spela högt:
Kanal 1 och 2 är för mikrofoner och instrument
Kanal 3 för Bluetooth-streaming eller AUX-ingång
Ta med den HIT. DIT. ÖVERALLT.
Den är bärbar med handtag så du kan enkelt kan lyfta den från bilen till trottoarkanten och bära den till spellokalen – oavsett om det är den lokala baren eller grannens bakgård. Eller gör både och med detta batteridrivna PA-system som erbjuder upp till 11 timmar speltid.*
 
Ljud för ALLA UTRYMMEN
Var redo för alla lokaler med fyra positioneringsalternativ och Auto EQ som känner av riktningen och justerar inställningarna för bästa möjliga ljud.
 
Plug & Play.
UTAN SLADDAR.
Lämna kablarna i fodralet, ställ i ordning din utrustning och rör dig fritt under showen när du lägger till trådlösa RF-sändare för mikrofoner och instrument (säljs separat). 
Så här fungerar de:
1. Koppla in dem, de parkopplas enkelt
2. Upp till fyra timmars speltid
3. Förvara och ladda dem i den bärbara PA-högtalaren

Produktdetaljer
Tillverkare Bose
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating