Tillverkare Roland

VR-09 (Butiks-Ex)

6495,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

V-Combo, multifunktionskeyboard, virtuell tonhjulsorgel/digitalpiano/synt, 61 tang., iPAD editor
Resklar, överkomlig och utrustad med Rolands bästa ljud, Roland V-Combo VR-09 en ideallösning för giggande keyboardister. Dedikerade ljudmotorer för piano, orgel och syntljud, organiserade i tre separata block på panelen, ger de tillgång till alla ljud du behöver i en livesituation. De kraftfulla realtidskontrollerna ger dig maximal uttrycksfullhet på scen med nio reglar för tonförändring och ett stort antal rattar och knappar för att kontrollera de sju effektblocken och andra parametrar. Andra funktioner inkluderar bl.a. en inbyggd looper och en trummaskin att öva och jamma till. Med sitt mångsidiga ljud, inspirerande arbetssätt och smarta användarinterface är V-Combo VR-09 en uppfylld dröm för klaviaturspelaren.

Highlights

• Professionellt, lättjobbat instrument för musiker på scen
• Lätt och bärbar, batteridrift eller nätström
• Akustiska och elektriska pianon av proffskvalitet, inklusive en 88-tangenters stereosamplad flygel
• SuperNATURAL-baserad modellerad tonhjulsorgel med nio "harmonic bars" och dessutom en nyutvecklad 60-talsorgel av transistortyp
• Brett utbud av syntljud, från vintage-klassiker till moderna väsentligheter
• Sju simultana effekter med dedikerade realtidskontroller
• Inbyggda trumtakter och looper, WAV/MP3/SMF-filuppspelning via USB-minne
• Gratis editormjukvara för iPad

INTUITIV ANVÄNDNING FÖR SJÄLFULLT SCENFRAMTRÄDANDE
V-Combo VR-09 har designats från grunden med livemusikers behov i åtanke. En intuitiv frontpanel-layout och en tydlig LCD ger snabb tillgång till Rolands bästa piano-, orgel- och synt-ljudmotorer tillsammans med massor av realtidskontroller för uttrycksfull tonmanipulering. Sju simultana effektsektioner inkluderar rotary, delay, reverb, tone, overdrive, kompressor och valbar MFX med dedikerade rattar som justerar flera parametrar med en enda vridning för kraftfulla ljudförändringar med minimal ansträngning. Det smarta gränssnittet gör det enkelt att sätta upp splittar och layers i farten och att spara alla dina inställningar i användarminnet.

AKUSTISKA OCH ELEKTRISKA PIANON AV PROFFSKVALITET
Pianoljud är en hörnsten i de flesta liveframträdande och V-Combo VR-09 är sprängfylld med ett brett urval för att täcka in alla musikstilar. Det underbara flygelljudet är baserat på en 88-tangenters multisampling och har en ton som ger Rolands dedikerade stagepianon en match. Många populära elpianoljud finns också ombord tillsammans med de effekter som hör därtill, vintage phaser och tremolo t.ex. Kompressorn, lätt åtkomlig med en egen ratt, boostar nivån på pianoljudet och försäkrar att ditt spelande alltid skär igenom en tät ljudbild.

ORGLAR AV VÄRLDSKLASS
Rolands välkända SuperNATURAL-teknologi är den som ger de virtuella tonhjulsorglarna sin kraft medan nio "harmonic bars" ger autentisk realtidskontroll. Ett nyutvecklat orgelljud av transistortyp är också inkluderat och ger dig det unika ljudet från 1960-talets combo-orglar. Klaviaturen med 61 tangenter har en extremt snabb respons, perfekt för grundläggande orgeltekniker såsom drillar, spott- och fräsljud, glissandon och perkussivt spel. Häpnadsväckande trovärdig simulering av förstärkare och roterande högtalare reproducerar det karäkteristiska ljudet från klassiska högtalarkabinett och överstyrda rörkretsar medan den nya inställningen "Twin Rotary" ger en djup och aggressivare effekt än någonsin.

KLASSISKA OCH MODERNA SYNTLJUD
V-Combo VR-09 är packad med tonvis av spelklara syntljud, från vintage analogklassiker som JUNO-stråkar och 80-talets syntbrass till moderna, mångfacetterade ljud från digital-eran och vidare. Kontrollerna på frontpanelen låter dig tweaka syntljuden i realtid inklusive Attack, Delay, Release och Cutoff/Resonance-inställningar. Inbyggda effekter såsom "Bit Crash" gör det möjligt att skapa syntljud för den moderna dansmusiken, inklusive dubstep.

VR-09 EDITOR FÖR IPAD
Den kostnadsfria VR-09 Editor-appen för iPad ger dig kraftfull kontroll över orgel- och syntmotorerna via din iPads tryckkänsliga skärm i fullfärg. Editera orgelljud snabbt och enkelt och finjustera karakteristiken hos tonhjulen med inställningar såsom läckage och klick-ljud samt hastigheter hos den virtuella roterande högtalaren och få en snabb överblick över hela syntpanelen för att ändra eller skapa dina egna syntljud. Efter att ha tweakat dina ljud hemma eller i replokalen kan du ta med dig din iPad till spelningen och använda appen för extra realtidskontroll på scenen. Bekväm, kabelfri anslutning mellan V-Combo VR-09 och iPad är enkel att sätta upp med hjälp av Roland Wireless Connect. Alternativt kan du koppla upp dig via Apples Camera Connection Kit.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg