Tillverkare Roland

LX706 Charcoal Black

37490,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.
Finns i butik för test

Fördjupa dig i den ultimata pianospelsupplevelsen

Att spela ett uttrycksfullt piano i en bra ljudanläggning känns otroligt. Renheten i pianotonen, klaviaturens lyhördhet och atmosfären i rummet som ytterligare förbättrar ljudet. Men istället för att bara föreställa dig hur det skulle kunna kännas, varför inte ta reda på det själv? Rolands nya LX700-pianoserie återskapar den här uppslukande spelupplevelsen med ett överlägset ljud och ojämnt uttryck, inrymt i den raffinerade, eleganta skåpdesignen som inspirerar dig att utföra. Men medan ljudet och åtgärden är värda ett avancerat traditionellt instrument, kan Rolands digitala expertis gå mycket längre. Kanske kommer du att upptäcka den unika atmosfären i en världsklass konsertsal eller studio (även när du använder hörlurar). Du kan utforska de särpräglade tonalkvaliteterna i de europeiska eller amerikanska-designade flyglarna, som är återutsända genom våra kraftfulla system med högtalare för en akustisk projektion. Eller så kan du bli inspirerad till att spela oftare med Rolands unika Piano Every Day-app. Spela ett piano i LX700 serien och du upptäcker snart att det finns mycket att älska; Komma igång är enkelt – att sluta spela är mycket svårare.

 

Standardegenskaper

 • Uttryck dig själv med Hybrid Grand Keyboard och Responsive Damper Action Pedaler *
 • Autentisk akustisk ton från Rolands PureAcoustic Piano Modeling-teknik
 • Val av två världsklassiska pianomodeller - europeisk stor och amerikansk stor
 • Fånga atmosfären i världens största stadier och studior
 • "My Stage" låter dig välja den bästa kombinationen av pianoljud och atmosfär för att efterlikna specifika spelplatser
 • Akustiskt projektionssystem, med flera högtalare som arbetar tillsammans för att återskapa det djupa, rika ljudfältet på ett akustiskt piano
 • Hörlurar med Akustisk projektion för en spännande och realistisk spelupplevelse när du övar med hörlurar på
 • Innehåller en stor och mångsidig samling av icke-pianoljud som el-piano, strängar, orgel och många andra
 • Enkel och modern lyxkabinettdesign med eleganta framben och sofistikerade kurvor, uppmanar dig till att spela varje dag
 • Anslut din smartphone eller surfplatta via Bluetooth® och träna piano med ljud från appar som går genom pianots högtalarsystem
 • Kompatibel med Piano Every Day app som uppmuntrar dig att spela piano oftare

  * LX706: Progressiv dämpare, LX705: PHA-50 keyboard, progressiv dämpare

Ett High-End hemmapiano med 6-högtalarssystem, flygelljud och akustiska effekter

LX706 ger pianister som önskar köpa ett piano från Rolands LX700-serie den rätta balansen mellan funktion och pris. Låt oss se närmre på LX706. LX706 är designad för den kräsna pianisten, och är ''mellanmodellen'' i LX700-serien. Den återskapar det klassiska akustiska flygelljudet i en hemtrevlig design. Precis som på flaggskeppsprodukten LX708, så får du ett urval av autentiska pianoljud och en inbyggd Ambience-teknologi, plus ett Hybrid Grand Keyboard som sätter fyr på din kreativitet. LX706 har en mer kompakt kabinett, stängt lock och ett 6-högtalarssystem. LX706 matchar en professionell nivå med ett budgetvänligt pris.

Kompakt kabinettdesign,
som gör att du får lust till att spela

LX706 har en lägre kabinetthöjd och ett stängt lock, vilket som gör denna slanka modell ideell för pianisten, som inte har plats till den större LX708. De rena linjerna och den skinande ytan får dina ögon till att glittra, och den har alla de inbyggda funktioner som gör LX-serien så lockande. Traditionellt och tidlöst, men med en twist - LX706 är ett instrument som kompletterar ditt rum utan att dominera. Den levereras i polerad ebenholts, mörk palisander och träkolssvart.

Stöttar din spelteknik med
Hybrid Grand Keyboard & Progressive Damper Action pedaler

LX706's Hybrid Grand Keyboard har längre tangenter än de flesta pianon. Eftersom att tangenten är längre, är ledpunkten för var tangent längre tillbaka så att du inte behöver pressa hårdare ju längre upp på tangenten som du spelar. De vita tangenterna kombinerar eleganta träsidor med en gjuten hållbar kärna, vilket som gör tangenterna underhållsfria och pålitliga. När du spelar, kommer du att känna den ideella balansen mellan anslaget, momentumet och tangentens respons, samt den smidiga vertikalrörelsen, under tiden som du trycker på pedalerna, som tillåter en mängd variation av avancerade tekniker som gör ljuden och ditt spelande till en autentisk och spännande pianoupplevelse.

3-vägs, 6-högtalarssystemet ger ett fylligt ljud

LX706 är en mer strömlinjeformad utgåva av LX708's Acoustic Projection System, men är fortfarande tillräckligt kraftfull och flexibel för vart musikaliskt scenario, med en 3-vägs, 6-högtalarslayout. Vart av de tre sätten är optimerade för att leverera fantastisk ljudtolkning i pianots dynamiska område - helt ner till oväsnet som hammrarna skapar när de slår på strängarna, eller till resonansen av kabinetten som överförs till ljuden. Oavsett om du spelar på ett piano eller lyssnar på streamad musik, så hörs din musik med en krystallklar skärpa.

Banbrytande teknologi
i hela serien

Varje modell i LX700 serien har olika kombinationer av kabinettdesign, klaviatur, pedaler och antal inbyggda högtalare. Men oavsett vilken LX700 modell du väljer, så är de flesta av huvudfunktionerna standard i hela serien. T.ex. så finns Rolands PureAcoustic Piano Modellering och Pure Acoustic Ambience-teknologin på alla de tre instrumenten, samt europeiska och amerikanska piano-modeller och extraljud som t.ex. el-piano, orglar och orkestinstrument. Du får dessutom de praktiska funktionerna så som Bluetooth Audio, Twin Piano Mode, metronom samt möjligheten för att använda hörlurar för att spela ostört, samt den unika C-formade öppningen på frontpanelen, som ger en naturlig ljudprojektion.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating