Tillverkare Roland

KIYOLA KF-10 Walnut

Konstnärligt digitalpiano kombinerar handbyggt kabinett av solitt trä med SuperNATURAL modelleringsteknologi

55379,00 kr
Tillverkas på beställning. Ring för bästa leveranstid.

Digital teknologi möter hantverkstradition i det nya KIYOLA KF-10. Skapat i samarbete mellan Roland och den japanska möbeldesignern Karimoku, når detta eleganta digitalpiano en perfekt harmoni av form och funktion: ett kraftfullt instrument som ger ett sofistikerat intryck i ditt hem. Med ett modellnamn som översatt betyder ”elegans och skönhet”, är KIYOLA KF-10 visuellt unikt i dagens moderna pianomarknad, och erbjuder ett helt naturligt, handgjort träkabinett som kompletterar ditt hem och din livsstil. Samtidigt ger Rolands innovativa digitala pianoteknologi den musikaliska prestanda du vill ha som musiker, med flaggskeppsfunktioner som inkluderar SuperNATURAL Piano ljudmodellering, dynamisk avkänningsteknologi via den nya klaviaturen PHA-50, trådlös anslutning via Bluetooth® till dina favoritappar för musikskapande och en dynamisk uppsättning högtalare som fyller ditt hem med välljud. En pedalenhet och ergonomiskt designad pianopall medföljer. KIYOLA KF-10 är ett digitalpiano man både beundrar och har nöje av.

Designat in-house av Karimoku – Japans största möbeltillverkare sedan 1940, och en välkänd förespråkare av miljövänliga träslag med låga värden av formaldehyd – är KIYOLA KF-10 olikt alla andra pianon på marknaden. Handbyggt i Japan av naturträ, ger det ett resultat som är ett slimmat, stilrent och ergonomiskt format kabinett som kompletterar ditt hem som en fin handbyggd möbel. Med individuell ådring som är unikt för varje piano, liksom dess naturliga åldringsprocess, är detta piano perfekt för musikern som vill ge ett personligt intryck oavsett om man väljer en finish som valnöt (KF-10-KW) eller ek (KF-10-KO).

Att beundra på avstånd räcker inte. Man vill röra vid och känna KIYOLA KF-10. Kabinettets mjukt formade sidopaneler är inspirerade av Karimokus exklusiva soffor och de slanka benen gör att den passar in i ditt hem. Genom att begränsa antalet kontroller, bevarar KIYOLA KF-10 ett organiskt utseende, och med volymkontrollen och knappar placerade vid sidan förhindras distraktion när du spelar. Pianolocket fungerar även som notställ för en design som är enkel och kompakt. Genom år av ägarskap kommer du att uppskatta hur vackert instrumentet åldras, precis som man förväntar sig av gamla fina instrument och möbler.

Välrenommerade för sin kompromisslösa detaljnoggrannhet och perfektionism, bygger Karimokus erfarna hantverkare varje KIYOLA KF-10 kabinett i deras japanska fabrik som ligger i samma del av Japan som Rolands huvudkontor och fabriker. Kabinetten skickas sedan till Roland för montering av elektronik, högtalare och klaviatur. Med miljövänliga material och metoder vid varje steg, säkrar Roland att denna kollaborativa tillverkningsprocess av KIYOLA pianon är etiskt korrekt och av konsistent hög kvalitet. Svarar på ditt anslag med Roland SuperNATURAL Piano modellering och PHA-50 klaviatur

KIYOLA KF-10s hantverksmässiga design innebär inga kompromisser med spelbarheten. När du lyfter på pianolocket på Karimoku-kabinettet möter du ett digitalpiano med samma välrenommerade SuperNATURAL Piano modellering som på Rolands flaggskepp LX/HP. Till skillnad från de flesta digitala pianon – som bara spelar upp en inspelad pianoton när du trycker på en tangent – så återskapar SuperNATURAL hela klangen och responsen från ett akustiskt piano, genom att återge alla de komplexa interaktioner som sker när ljudet skapas. Resultatet blir en rik, fyllig och levande karaktärsfylld klang som svarar mot din spelstil, och kompletteras av fyra högtalare som ger ett ljud som är levande och omslutande. KIYOLA KF-10 har också Rolands senaste PHA-50 klaviatur, där varje tangent kombinerar sidor av trä med en inre konstruktion av gjutet hållbart material, för ett traditionellt utseende och en bekant känsla som inte innebär kostsamt underhåll. För att ytterligare glädja dynamiska pianister inkluderar KIYOLA KF-10 även en pedalenhet som stödjer halvpedaltekniker.

Trådlös koppling till användbara appar via Bluetooth


Om du någonsin känt dig oinspirerad när du spelat piano, kommer du att uppskatta KIYOLA KF-10, som (trots sin minimalistiska design) kan kopplas trådlöst till en smartphone eller surfplatta för att få tillgång till de bästa musikapparna. Genom kontroll via den dedikerade appen för Android- eller iOS-enheter, kan du kontrollera pianot så det spelar upp andra interna ljud, spela upp inbyggda låtar och ställa in den inbyggda metronomen. När du är redo att gå på djupet ger Rolands Piano Designer app dig möjlighet att finjustera ditt pianoljud. Det är lätt att öva med hjälp av appar som piaScore och Sheet Music Direct (fotpedalen låter dig vända blad). När du inte spelar själv kan du trådlöst spela upp låtar från din iOS- eller Anderoid-enhet över KIYOLA KF-10s högtalare: ytterligare en anledning till att detta är idealpianot för det moderna hemmet.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating