Tillverkare Roland

JC-22

5789,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

JC-22 Jazz Chorus ger dig Rolands klassiska rena ljud och den berömda effekten Dimensional Space Chorus i en kompakt förstärkare som är perfekt för hemmabruk. Den erbjuder de viktigaste funktionerna från den populära JC-40 i en än mer storlekseffektiv version och fungerar fint för mindre spelningar och i studion. Ett högkvalitativt reverb kompletterar den inbyggda chorus-effekten och det finns även en stereoingång på frontpanelen så du kan koppla in modellerare, multieffekter och stereopedaler. Byggd enligt samma standard för ljud och hållbarhet som resten av denna långlivade förstärkarserie gör JC-22 det legendariska JC-ljudet mer tillgängligt än någonsin förr.

• Legendariska Roland JC rena ljud i en ultrakompakt combo
• Stereo 30-watts förstärkare med två 6.5-tums högtalare
• Stereoingång för äkta stereoljud med modellerare, multieffekter och effektpedaler i stereo
• Välkänd Dimensional Space Chorus-effekt för expansivt stereoljud
• Högkvalitativ reverb-effekt
• Uttag för fotomkopplare för att aktivera inbyggda effekter
• Stereo effektloop för att koppla in externa effekter

Ikoniska, rena JC-ljud och inbyggda effekter

Roland JC-serien är känd över hela världen som måttstocken för rena gitarrförstärkare. Med JC-22 får du nu det autentiska ljudet i ett lätt och kompakt paket. Två oberoende slutsteg och specialdesignade högtalare ger samma genuina rena ljud som de större JC-förstärkarna och Dimensional Space Chorus-effekten fyller rummet med sitt uppslukande 3D-ljud. Förstärkaren har även ett välljudande reverb i äkta stereo för en fyllig och öppen klang.

Den ultimata hemförstärkaren

Det finns ingen bättre plattform än JC-22 för att spela och öva hemma. Dess klassiska rena ljud är idealiskt att använda tillsammans med alla typer av pedaler och du kan till och med koppla in stereoeffekter för stora, inspirerande ljud. JC-22 fungerar utmärkt med stereodelay, reverb och modulationspedaler och är ytterst lämpad för avancerad utrustning som använder förstärkarmodellering, multieffekter och/eller synthesizers.

Koppla och styr

JC-22s bakpanel är välfylld med kopplingsmöjligheter. Det finns en effektloop för att koppla in mono- eller stereoeffekter och du kan till och med välja om du vill ha loopen i serie eller parallellt. Line Out ger dig en direktsignal till en mixer eller ett inspelningssystem och om du kopplar in hörlurar stänger den automatiskt av högtalaren för en tyst spelstund. Det finns även kontakter för extra fotomkopplare som gör att du kan aktivera chorus och reverb i JC-22 medan du spelar.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating