Tillverkare Roland

JC-01

995,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

Bluetooth-högtalare i legendariska jazz Chorus design, 3-bands EQ, handsfree-användning. Anslut en ljudkälla via Bluetooth trådlöst eller via analog ingång.
Den legendariska gitarrförstärkarserien Jazz Chorus har setts vid musikens frontlinjer som standardförstärkaren för rent ljud i mer än 40 år. Jazz Chorus har nu brutit ramarna för gitarrförstärkare och lanseras nu som uppladdningsbar Bluetooth-högtalare, JC-01. Utöver sin karaktäristiska design och sitt ljudkoncept med transparent stereo “JC Clean” som är gemensamt för serien, är det okonventionellt bra specifikationer för Bluetooth-högtalare som en trebands EQ som också ärvs. JC-01 har givetvis bra grundfunktioner för en Bluetooth-högtalare, som en basåtergivning som trotsar sin storlek och en hands-free talfunktion. Njut av att lyssna till musik med en äkta Jazz Chorus när som helst och var som helst.

Highlights

• Lyssna till musik när som helst och var som helst via Bluetooth-koppling och inbyggt uppladdningsbart batteri
• Rent HD-ljud ger upplevelsen av att lyssna på en produkt i JC-serien
• Tillskillnad från de flesta Bluetooth–högtalarna med 2-bands EQ, har JC-01 enastående tonal justerbarhet med en 3-bands EQ
• Nedärvd traditionell design från Roland JC-serien
• Hands-free talmöjlighet med en inbyggd mikrofon
• Audio In kontakt ger kreativa ljudmixningsmöjligheter med uppspelning via Bluetooth

Äkta liten Jazz Chorus specialiserad för uppspelning av audio
JC-01 kallas inte Jazz Chorus utan anledning. Även om den inte har någon gitarringång har den ärvt både design och filosofi från gitarrförstärkaren som är en världsstandard. Många artister har älskat pålitligheten och hållbarheten i JC-series sedan den debuterade för många år sedan. JC-01 Bluetooth Audio Speaker har samma pålitlighet och hållbarhet som gjort JC-serien till en professionell standard. Koppla till en audiospelare via Bluetooth och njut av att lyssna till musik med en äkta JC när som helst, var som helst.

Förpliktelse till ljudkvalitet som tillverkare av musikinstrument
Essensen av JCs signaturljud i ren stereo är dess arv i form av två 2-tums högtalare monterade i en liten enhet. JC-andan förkroppsligar ett högdefinierat och rent ljudfält, med en fyllighet och transparens från mellan- till diskantregister. Ett inbyggt passivt element förverkligar en djup och kraftig bas i denna lilla storlek. Dessutom har JC-01 en 3-bands EQ, vilket är rätt ovanligt för den här typen av produkt. Detta ger dig möjlighet att finjustera ljudet. JC-01 är utöver detta full av användbara funktioner i olika situationer, som en Audio In-kontakt vars signal kan mixas med Bluetooth audio och en hands-free-funktion där du kan tala prata i telefon även när dina händer är upptagna.

Vad är Jazz Chorus?
JC Jazz Chorus är en serie gitarrförstärkare som först såg dagens ljus 1975. Sedan dess har det distinkta ljudet “JC Clean” och den originella “Dimensional Space Chorus”-effekten varit älskade av många av de främsta musikerna. Dessa egenskaper är skapade av en unik design, som är optimerad för att producera ett rent ljud.

Jazz Chorus-series har kunnat hålla en fristående status i musikbranschen i årtionden. Även nu utvecklas, Rolands Jazz Chorus Series som en högteknologisk produkt.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg