Tillverkare Roland

F-140R Charcoal Black

11999,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

Slimmat digitalpiano med 72 rytmackompanjemang, 88 vägda PHA-4 tangenter med Escapement och Ivory Feel, 3D Headphones Ambience, SuperNATURAL ljudprocessor, Bluetooth och inbyggda högtalare.
F-140R är ett piano som är designat för en modern livsstil. Pianot har en läcker, platsvänlig design och passar perfekt i mindre lägenheter. Den omedelbara erfarenhet av instrumentet, om man bortser från det eleganta utseendet, är dess autentiska pianoljud som är anmärkningsvärt bra för ett digitalpiano i denna prisklass. Det inbyggda högtalarsystemet ger ett rikt och varmt ljud medan det unika 3D Headphones Ambience-systemet låter dig gräva i instrumentets färgglada ljud utan störningar. De inbyggda rytmackompanjemangen gör den musikaliska upplevelsen ännu rikare och låter dig till exempel spela med ett orkesterackompanjemang som följer de ackord du spelar. F-140R har många andra funktioner som bidrar till att utveckla ditt spel och din musikalisk kreativitet, till exempel den inbyggda inspelningsfunktionen, Bluetooth för användning tillsammans med appar, och en USB-port för anslutning av en dator.

Highlights

• Rolands pianoteknologi i ett elegant och platsvänligt instrument
• Njut av det rika, autentiska ljudet av en riktig akustisk flygel med SuperNATURAL Piano
• PHA-4 Standard Keyboard med Escapement och Ivory Feel med mycket känsligt anslag och Supernatural Piano ljudprocessor ger ljudet det djup och klang du förväntar dig från en akustisk flygel
• Avancerad inbyggd rytmfunktion med intelligent ackompanjemang; 72 olika rytmer inkl. 6 pianorytmer
• Dyk in i en värld av instrument med 305 extra ljud (inklusive elektriskt piano, stråkar, orgel, gitarrer, blåsinstrument, syntar och mycket mer)
• Headphones 3D Ambience-effekt ger en flerdimensionell ljudupplevelse när du använder hörlurar
• Anslut en smartphone eller surfplatta via Bluetooth och använd nothanterings-appar för att bläddra i notanteckningar trådlöst
• Mått 1361 x 345 x 778 mm
• Vikt 34,5 kg

Tack vare den inbyggda rytmfunktionen erbjuder F-140R dig möjlighet att öva tillsammans med en stor orkester. Detta hjälper dig att bygga din rytmiska känsla för att interagera på ett sätt som är långt mer inspirerande än med en vanlig metronom och introducerar dig även till spännande upplevelse av att spela med en orkester. Rytmerna i F-140R är enkla att använda och ger ett intelligent ackompanjemang som automatiskt följer ackorden som spelas på klaviaturen. Det finns 72 olika rytmer som öppnar musikaliska dörrar till olika genrer, allt från rock och jazz till latin, reggae, elektroniska musikstilar och mycket mer. Genom att spela med ackompanjemang kan du också utforska de många olika ljud utanför piano - som till exempel orgel, gitarr, blåsinstrument, syntar och mycket mer.

Smartphones och surfplattor har öppnat nya sätt att lära sig spela piano på. Oavsett om du vill köpa nedladdningsbara noter online eller utnyttja mer avancerade metoder, så är F-140R redo att samarbeta. Med Apple iOS apps, till exempel PiaScore får du tillgång till 70.000 klassiska pianostycken i not form och genom att trycka på pedalen på piano, kan du bläddra till nästa sida med anteckningar på din iPad/iPhone-skärm.

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg