Tillverkare Roland

Cube 20XL Bass

2639,00 kr
Leverans: 4-5 vardagar Fri Frakt

Nu släpper vi nya basförstärkare med en XL-uppgradering. Rolands gitarrförstärkare har precis fått en uppgradering, nu når alltså denna även bassisterna med nya serien CUBE XL BASS. De behåller sin portabla och resvänliga utformning som har blivit ett signum inom CUBE-serien. Under skalet finns det nyutvecklade förbättringar som ger nya CUBE XL BASS ett stort försprång. Dessa nya förstärkare levererar en rejäl dos av kraft och punch, mycket tack vare Rolands custom FFP och COSM-teknik. FFP är en av Rolands kärnteknologier där varje komponent – förstärkare, kabinett och högtalarelement arbetar i symbios för att leverera ett så maximalt och kraftfullt ljud som bara är möjligt från en kompakt förstärkare.

CUBE-20XL är den mest kompakta och portabla föstärkaren i CUBE XL BASS-serien. Cube-20XL levererar 20 watt genom ett 8” högpresterande element. Denna ultrakompakta basförstärkare innehåller 6 COSM-förstärkarmodeller, en 3-bands EQ och ett helt gäng effekter (Reverb, Delay, Chorus, Poly Octave, Kompressor och Overdrive).

* Ultrakompakt 20-watts basförstärkare med ett custom-designad 8” högtalarelement
* Sex COSM-försärkarmodeller
* Sju effekter, inklusive nya ”Drive” och ”Poly Octave”
* Power Squeezer för en stor och kraftfull ljudbild vid låg volym som är perfekt för övning i hemmet eller på andra ”volymkänsliga” ställen.
* 3-bands EQ
* Inbyggd stämapparat

Produktdetaljer
Tillverkare Roland
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg