Tillverkare Röde

VideoMic Pro R Rycote

2 450,00 kr
Beställningsvara. Ring för bästa leveranstid.

VideoMic Pro är en äkta shotgunmikrofon som är designad att användas tillsammans med DSLR-kameror och andra portabla ljudinspelare.

I hjärtat av VideoMic Pro sitter en helt ny ½” kondensatorkapsel som ger ljud i broadcastkvalitet via en 3.5mm miniteleanslutning. Kapseln har ett otroligt lågt egenbrus på endast 14 dB. Upptagningsområdet är smalt supernjure vilket gör att omgivningsljud minimeras och din inspelning är fokuserad på det som finns framför kameran.

Det integrerade Rycote® Lyre® stötskyddssystemet separerar mikrofonkapseln och elektroniken från fästet vilket isolerar från externa fysiska faktorer som annars skulle kunna skapa oönskat buller i mikrofonen. Lyre® ger superb akustisk upphängning i förhållande till traditionella elastiska lösningar och kommer aldrig att slitas ut.

Lätttillgängligt på baksidan av mikrofonen sitter powerknappen, filter- och nivåkontroller. Förutom mikrofonens egen frekvensupptagning på 40Hz-20kHz finns et valbart högpassfilter på 80Hz som minskar ner lågfrekventa ljud som t.ex. trafikbuller.

Under dessa kontroller sitter nivåinställningarna minskar ner eller förstärker ljudnivån på inspelningarna. -10dB minskar ner ljudet vilket är optimalt i högljudda omgivningar. +20dB är speciellt framtagen för användning med DSLR-kameror. Denna inställning minskar kamerans mikrofoningångsnivå vilket effektivt reducerar bruset från kamerans i jämförelse lågkvalitativa ljudkretsar.

VideoMic Pro monteras genom ett standard shoe-fäste för kameror och har även en 3/8”-gänga för att enkelt kunna monteras på boompoles.

VideoMic Pro drivs av ett 9V-batteri och klarar av att spela in i över 70 timmar på ett batteri.

Designad och tillverkad i Australien. Ingår i Rødes industriledande 10-årsgarantiavtal. Registrera mikrofonen online på www.rodemic.com/warranty för 10 års garanti.

Mer Information
Tillverkare Röde
Passar till DSLR/Kamera
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating