Tillverkare Röde

Podkit

Ett riktigt bra kit för den som vill ta sitt poddande till nästa nivå! 

Innehåller: 

1 st Rödecaster Pro

1 st Röde PodMic

1 st Röde Studio Arm

1 par AKG K52 hörlurar

1 st 3 meters XLR-XLR kabel.

9864,80 kr Ordinarie pris 10384,00 kr

RØDECaster™ Pro är världens första fullt integrerade podcast-studio. Oavsett om du är nybörjare eller professionell podcaster är RØDECaster Pro allt du någonsin kommer att behöva för att producera professionella podcasts.

RØDECaster Pro™ är designad för att förenkla professionell podcastproduktion och leverera superb ljudkvalitet. Stödjer upp till 4 podcastmikrofoner och erbjuder dessutom enkel uppkoppling för telefongäster via TRRS eller Bluetooth™. Åtta programmerbara pads erbjuder lättåtkomlig uppspelning av jinglar, musik, ljudeffekter eller reklaminslag. Podcasts kan enkelt spelas in till microSD™-kort eller till en dator via USB. Enkel att använda med stor touch-display och intuitiva kontroller.


PodMic är en dynamisk mikrofon i broadcastkvalitet, optimerad för podcasting. Den har ett rikt, balanserat sound, med ett integrerat popfilter som eliminerar puffljud. Det integrerade shockmount-systemet minimerar oljud från vibrationer.

PodMic är optimerad för användning ihop med RØDECaster™ Pro - integrerad podcast produktionssudio, men erbjuder också exeptionella resultat med interfaces som är framtagna av andra varumärken.

Produktdetaljer
Tillverkare Röde
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg