Tillverkare Röde

NT-USB Hemmastudiopaket

2595,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

NT-USB har inbyggt ljudkort och kan därför hur enkelt som helst koppas direkt in i dator eller iPad* via USB. Du kan alltså få riktigt ljud utan att behöva köpa några externa ljudkort. Perfekt för dig som spelar in hemma, gör podcasts och liknande. I detta fantastiska erbjudande får du även med ett mikrofonstativ och ett akustisk skärm som effektivt isolerar ditt ljud.

Helt nya NT-USB är en mycket mångsidig mikrofon som är idealisk att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst.

NT-USB är fullt kompatibel med alla vanliga inspelningsprogram på både Mac OS och Windows, den fungerar även utmärkt till iPad med inspelningsappar såsom RØDE Rec eller Garageband. Vid använding av NT-USB med iPad behövs en adapter (Apple Camera Connection Kit).

På mikrofonen finns ett ett latency-fritt hörlursuttag (3.5 mm) som låter dig reglera inkommande ljud i realtid. Det finns även två reglage, ett för ljudvolym och ett som reglerar mixgraden mellan dator-/iPad-ljud och mikrofoninput.

Ett premium pop-filter medgöljer och är designat för att sättas direkt på mikrofonen med det optimala avståndet till mikrofonkapseln för att minimera puffar vilket innebär att uttalsljud såsom hårda B, T och P inte ger några pop-ljud i inspelningen. Ett högkvalitativt mikrofonfäste med 3/8"-gänga ingår också samt Tripod-ställ, fodral och en extra lång 6 m USB-kabel.

Produktdetaljer
Tillverkare Röde
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg