Tillverkare Olsson Amps

Georg Wadenius

27900,00 kr
Tillverkas på beställning. Ring för bästa leveranstid.

I nära sammarbete med Georg 'Jojje' Wadenius har vi haft förmånen att ta fram hans signaturmodell. Jojje är en fantastiskt skicklig gitarrist och musiker, med lång erfarenhet från en mängd olika spelsituationer, och då är det naturligt att kraven hur en förstärkare skall kännas och låta, är mycket höga. Med den här modellen har vi lyckats förverkliga dom krav som Jojje har i en smidig 1x12" combo. Förstärkaren baseras på modellen Custom Reverb 36 som försetts med fler funktioner, allt enligt Jojjes önskemål. Den har två kanaler med lite olika karaktär. Den ena kanalen är mer av en normalkanal medan den andra har en brightare karaktär. Med kanalomkopplaren kan man välja mellan kanalerna eller så kan man mixa dom. Med mixfunktionen får man betydligt fler möjligheter att förändra ljudkaraktären och även mer gain jämfört med Custom Reverb 36. Förstärkaren har också försetts med mastervolym så att man kan få förstärkaren att spricka upp vid låga volymer, mycket användbart i mindre lokaler. Signaturmodellen har försetts med omkopplare på frontpanelen för att välja mellan 18 eller 36W. Som övriga förstärkare så är den handbyggd med mycket bra och välbalanserade grundljud. Mycket energi har ägnats åt att få förstärkaren att ta pedaler på ett utmärkt sätt och det inbyggda fjäderreverbet har fått den rätta förmågan att blanda sig med grundljudet och bli en naturlig del av ljudbilden. Precis som Custom Reverb 36 så är det här en mycket dynamisk förstärkare, som svarar omedelbart på anslag och har en detaljrikedom som väldigt få förstärkare kan mäta sig med. Stadig och ren botten, tydligt mellanregister och en varm avrundad topp.
Med den medföljande fotpedalen växlar man mellan kanal ett och två eller så växlar man mellan kanal ett och mixläge. Fotpedalen styr även reverben av och på. Custom Reverb 36WE har försetts med vår Deep Cut kontroll som skär bort lite av dom låga frekvenserna.
Förstärkaren är handbyggd i Sverige efter den gamla skolan med kraftigt kort och lödtorn (turrets) 'point-to-point'.
Signaturmodellen Custom Reverb 36WE är en mycket mångsidig förstärkare som ger dig ett ljud, spelkänsla och kvalité i världsklass.

CUR36WE TOPIMAGE

Specifikation:
Modellnamn CUR361WE
Spänning 230-240V
Uteffekt 36W omkopplingsbart till 18W
Utgångsimpedans 4 eller 8 ohm valbart
Rörbestyckning

3x12AX7, 1x12AT7, 4xEL84,
1xGZ34

Ingångar 1
Kanaler 2
Kontroller

Kanalomkopplare, Volym 1,
Ton 1, Volym 2, Ton 2,
Reverb, Deep Cut, Master. 18/36W omkopplare
Fotpedal Ingår. Kanalomkopplare och Reverb
Kabinett

Furu med fingerskarvar

Baffel i björkplywood
Storlek

CUR361WE 230(l)x615(b)x540(h)
Vikt

CUR361WE 23kg
Högtalare

1st Celestion Creamback
Överdrag

Kraftigt, mjukt och
vadderat ingår

Produktdetaljer
Tillverkare Olsson Amps
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg