Tillverkare Olsson Amps

Custom Reverb 18 112

21500,00 kr
Denna produkten tillverkas på beställning. Kontakta oss för mer information.

Custom Reverb 18 är en handbyggd helrörskombo på 18 watt med inbyggd reverb och med ett varmt grundljud. Förstärkaren finns i två varianter, 1x12" eller 2x12". Den här förstärkaren har en lite modernare ljudbild än tweedserien. Den har två kanaler med olika grundkaraktär som kan varieras med hjälp av tonkontrollen på respektive kanal. Växling mellan kanalerna kan ske antingen med omkopplare på panelen eller med den medföljande fotpedalen som även styr reverben.
Custom Reverb är en mycket dynamisk förstärkare där man med anslaget eller gitarrens volymkontroll styr ljudet. Lite lösare anslag ger ett rent ljud och hårdare gör att förstärkaren spricker upp på ett snyggt sätt.
Något som också utmärker förstärkaren är strängseparationen som finns kvar även när den överstyrs ordentligt.

I Custom Reverb serien får du också en fjäderreverb som verkligen är användbar, då den konstruerats så att gitarrens grundljud finns kvar även vid höga reverbnivåer.

Förstärkaren är byggd efter den gamla skolan med kraftigt kort och lödtorn (turrets) 'point-to-point'.

Med förstärkarens 18 watt och effektiva högtalarelement räcker den här förstärkarens ljudvolym till för mindre klubbscener, utan uppmickning till PA systemet.

Custom Reverb 18 är en mycket mångsidig förstärkare och tillfredsställer dom flesta ljudidealen.

Produktdetaljer
Tillverkare Olsson Amps
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg