Tillverkare Olsson Amps

Club Fifteen

19900,00 kr
Denna produkten tillverkas på beställning. Kontakta oss för mer information.

Club Fifteen är en handbyggd, helrörskombo perfekt för klubgiget, studion eller i replokalen. Den har två mixbara kanaler med en tonkontroll samt deep cut kontroll. Tonkontrollen har två olika tonkretsar beroende på kanal men med en gemensam ratt. Kanalerna har olika karaktär där den ena är lite ljusare än den andra. Med tonkontrollen och mixfunktionen kan man åstadkomma mycket varierade ljud med enkla medel. Club Fifteen ger ca 17 Watt och har ett effektivt och lätt 12 tums element från Celestion monterat i det solida furukabinettet. Förstärkaren spricker upp mycket snyggt och distorsionens karaktär ligger mitt emellan den "finkorniga" i Custom Reverb serien och Blues Fifteens lite råare tweedkaraktär.

Förstärkaren har ett mycket stort och varmt ljud. Med lägre inställningar på volymkontrollerna får du ett klart, harmoniskt och fylligt ljud. När volymen ökas och förstärkaren överstyrs komprimerar förstärkaren ljudet samtidigt som den spricker upp på ett snyggt sätt.

Som alla våra förstärkare tar den pedaler på ett utmärkt sätt och precis som i Custom Reverb 36 serien så har Club Fifteen fått den mycket användbara och väl avvägda Deep Cut kontrollen. Med denna kontroll kan du ta bort lite av dom låga frekvenserna och tajta till botten, vilket är mycket användbart i många samanhang.

I Club Fifteen får du en lätt, snygg och mycket väljudande allroundförstärkare i ett behändigt format.

Specifikation:
Modellnamn CL15
Spänning 230-240V
Uteffekt 17W
Rörbestyckning

12AY7, 12AX7, 2x6V6GT

Ingångar:1
Kanaler: 2
Kontroller
Volym 1, Volym 2, Tonoch Deep Cut

Kabinett: Furu med fingerskarvar
Storlek: 267(l)x510(b)x423(h)
Vikt:14,5kg
Högtalare: Celestion Century Vintage12"
Överdrag: Kraftigt, mjukt och vadderat ingår

Produktdetaljer
Tillverkare Olsson Amps
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg