Traktor Kontrol D2 DJ Control Deck

4795,00 kr
I lager (Webblager)
Leverans: 4-5 vardagar Fri frakt

NATIVE INSTRUMENTS presenterar nästa generations controller: KONTROL D2: en professionell controller designad för att maximera din dj-upplevelse och kreativitet. Den högupplösta färgskärmen och de anslagskänsliga touchpadsen ger dig intuitiv kontroll över TRAKTOR PRO 2 programvaran och du slipper ha ögonen på datorskärmen. Du kan ladda spår och remix-presets direkt via D2'an och den kristallklara skärmen hjälper dig att enkelt hitta rätt. Mindre datorskärm, mer instrument.

KONTROL D2 är i princip byggd som controllerdelen på en KONTROL S8'a men med den stora fördelen att du kommer åt upp till fyra decks direkt via knapptryck på D2'an, vilket ju är helt grymt. Om man har testat S8'an så vet man vad den går för och med Kontrol D2 får man samma flexibilitet och känsla. Har man en KONTROL S2, KONTROL S4 eller annan DJ-setup så kan man med fördel köpa till en KONTROL D2 för att få en fetare bredd. Du kommer garanterat mixa på ett nytt sätt!

STEMS heter det nya ljudfilsformatet som Native presenterade under Musikmesse i Frankfurt 2015. KONTROL D2 är den första controllern i världen som kommer vara kompatibel med STEMS och fler tillverkare kommer följa. STEMS är ett helt nytt filformat anpassat för DJ's. Detta innebär att dessa filer kommer ligga uppdelade i fyra tracks (t.ex trummor, bas, keys och vox) vilket göra att du kan mixa ännu friare. Du kan plocka bort basen, tweaka dina keyboardmelodier eller freaka ur med effekter på leadsången och sen blanda ihop allt i en härlig mix. Det låter revolutionerande och vi väntar med spänning!

Även om du kommer väldigt långt med enbart en Kontrol D2 så öppnar det ännu fler möjligheter att köra två stycken, en på varje sida om din favoritmixer.

Produktdetaljer
Tillverkare Native Instruments
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg