Tillverkare Lundgren

Vertigo Tele Set

1995,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Paket med Lundgren Telecaster Vintage Neck och Vertigo Bridge.

Vintage Neck:
Lundgrens teleneck är en av våra modeller som används av världens största rockartister. Den här lilla rackaren har Alnico 5-magneter, bobiner av vulkaniserad fiberplatta och en lindning av den tunnare AWG 43-koppartråden. Standardutförandet är utan kromkåpa för ett öppnare ljud. Det finns även en modell med den klassiska kromkåpan.

Dessa halsmikrofoner är reverserad jämförd med stallmiken vilket betyder att när mikrofonerna används samtiddigt så slipper du det brum som kan uppstå med singlecoils. Titta gärna på Vertigo neck som är ännu mer vintagekorrekt mik. Den är lindad med Plain Enameltråd.

Vertigo Bridge:
Denna mikrofon är en -52 baserad modell. Här används likadana magneter och en likadan lindningstråd. Resultatet är förbluffande likt. Magneterna är efterkrigs modell utan Kobolt. Alni 3. Den har magneter av en tjockare diameter, 5,03mm, precis som det var 1950-1954. De har mer järn vilket gör att induktansen ökar och en punchig mellanregisterknuff infinner sig. Den har twang så det räcker, men ljudet är inte vasst som på så många moderna Teles.

Produktdetaljer
Tillverkare Lundgren
Passar till Elgitarr
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg