Tillverkare Low Boy Beaters

STD NAT w/B Stripes

Low Boy Beaters tillverkas för hand i Denver, Colorado, utformade för att hålla en livstid. Dessa tvåvägs klubbor är byggda av de finaste lönn som amerikanska skogarna har att erbjuda.

385,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fraktkostnad 99 kr

Denna Standard Beater är oerhört mångsidig, som kan leverera mjuka fjäderslag, kraftfulla blastbeats och allt däremellan. Om du letar efter det traditionella träklubbesoundet, är den avrundade änden tydlig och artikulerad, med "klicket" du behöver för att delikata mönster. Vänd på den och du släpper ut trycket av 1,75 " hård lönn på din trumma. Den här platta kanten är konstruerad med power i åtanke och ger dig maximal volym och definition.

Low Boy Beaters ger dig fördelarna med trä utan vikten av traditionella klubbor. Varje väger in på 92 gram (något lättare än en DW two-way Beater).

Dessa anpassade klubbor har utformats för att passa perfekt med de finaste trummorna och cymbalerna i din samling. Ränderna är handmålade i vår Denver-butik, och oljor av högsta kvalitet har bearbetats i träet, tätande och skyddat mot alla element. Varje klubba från Low Boy är utrustad med en polerad rostfritt-stål stång och lasergraverad med vår logotyp.

Produktdetaljer
Tillverkare Low Boy Beaters
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg