Tillverkare Korg

Pitchblack Custom PB-CS

895,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fraktkostnad 69 kr

Stämapparater och metronomer är något de flesta musiker behöver. Gitarrister och bassister behöver t. ex veta att instrumentet stämmer i sig själv men även mot sina medmusikanter. Stämapparat är också ett bra hjälpmedel för att lära sig att hålla en ren ton på ett blåsinstrument. Metronomen hjälper dig att hitta taktkänslan och svänget i ditt spel. Som den ledande tillverkaren av stämapparater & mentronomer har Korg utvecklat produkter för att täcka varje behov. Troligtvis även ditt.

p> 3D visning exemplifierar Custom Shop serien. En stor LED för väl synliga notnamn gör stor skillnad. Den nya 3D mätaren gör det enkelt att stämma med en noggrannhet på ± 0,1 procent.

KORG s Pitchblack är specialdesignade med den professionella användaren i åtanke och erbjuder extremt noggrann avstämning med en precisionsnivå som är ovanligt för pedal tuners. Med Pitchblack Custom, kan musiker i alla stilar nu åtnjuta samma ultrahög precision som erbjuds i KORG flaggskepps-tuner, Pitchblack Pro.

Välj mellan fyra visningslägen för att passa din spelstil. Förutom standard "Regular A-läge," kan du använda "Strobe läge" eller "Half-strobe-läge", i vilken riktningen och hastigheten i dislayrörelsen anger förändringen i stämningen för enkel visualisering av även mycket små skillnader, liksom " "Regular B"-läge ", där mätaren stiger med staplar från botten till toppen mot en referenslinje --- ett läge som är möjligt endast med KORGs vertikala display. Ett bredare visning av stämningen ges för den nedre sidan av mätaren (lägre tonhöjd) för en bättre känslighet.

"True bypass"-designen gör att ingångsljudet inte påverkas eller förändras(när tunern är avstängd). Med andra ord, Stämkretsen ändrar inte eller färgar ljudet på något sätt. Eftersom ingångsljudet är helt avstängt när tunern är på, är PB-CS även idealisk för användning på scen.

Om en nätadapter används ( säljs separat) kan DC OUT-utgången leverera ström till en annan effektenhet. Eftersom en särskild strömförsörjningskrets är skapad för DC OUT, får du en stabil och ljudlös 9V 200 mA strömmatning.

Med en batterilivslängd på cirka 15 timmar vid användning av zink-kol-batterier, och cirka 30 timmar vid användning av alkaliska batterier, har Pitchblack Custom den längsta batterilivslängden av alla pedal-tuners.

Specifikationer
• Avkänningsområde: E0 (20,60 Hz) - C8 (4186 Hz)
• Kalibreringsintervall: 436-445 Hz (1 Hz steg)
• Noggrannhet: inom +/- 0,1 procent
• Ingångsimpedans: 1 Mohm (när stämapparaten är på)
• Anslutningar: INPUT (mono 1/4 "jack), BYPASS (mono 1/4" jack), DC IN (9V), DC UT (9V
• Strömförsörjning: 9V batteri eller 9V nätadapter ( extra tillbehör)
• Förbrukning Ström: Max 40mA
• Mått (B x D x H): 68 x 113 x 45 mm / 2,68 "x 4,45" x 1,77 "(inklusive fot)
• Vikt: 286g / 0,63 lbs (inklusive batteri)
• Inkluderade artiklar: zink-kol-batteri för funktionskontroll
• Tillbehör: nätadapter (9V)

Produktdetaljer
Tillverkare Korg
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg