Tillverkare Boss

Katana 50EX Gen 3

Boss Katana-50 EX Gen 3 är en kraftfull 50-watts combo förstärkare med två specialdesignade 12-tums högtalare, förbättrat Tube Logic-ljud, 12 förstärkarkaraktärer, inbyggda BOSS-effekter och avancerade anslutningsmöjligheter.

 
4 999,00 kr
Stock status: I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Beskrivning

 


Tube Logic-ljud
Tube Logic återskapar rörkretsar och alla dess komplexa interaktioner på komponentnivå. Vårt tillvägagångssätt fortsätter att utvecklas med att vi förfinar de fem förstärkartyperna som fanns i föregående Katana-modeller inklusive den ikoniska Brown-typen. Den nya typer Pushed visar de interna dynamiska förbättringarna med anslagskänsliga ljudet från en ren combo som drivs till harmonisk övermättnad. Alla sex förstärkartyper har en valbar variant vilket ger 12 distinkta sound. Jämfört med 50-watts standardmodellen har Katana-50 EX Gen 3 ett uppgraderat högtalarelement för ökat projektion och resonans på scen.


 “Sweet Spot” oavsett volym
Som alla älskare av rörförstärkare vet så blir ljudet kraftigare, fylligare och mer anslagskänsligt ju mer man vrider upp volymen. Tyvärr blir det då för stark volym för många spelsituationer. En extern power attenuator är en vanlig lösning men det kan ger sidoeffekter som påverkar förstärkarens ljud och spelkänslan. Den integrerade Power Control i Katana Gen 3 ger det bästa från båda världar och låter dig ställa in inspirationen från ett starkt ljud utan bieffekter i ljudet. Vrid bara på panelratten för att transparent tämja volymen för alla spelsituationer från att spela på scen till att spela hemma.


Effekter från BOSS
Katana Gen 3 har fem simultana effektkategorier laddade med noga utvalda från BOSS historiska bibliotek. Sektioner för Booster, Mod, FX, Delay och Reverb erbjuder förfinad ljudkvalitet, lättåtkomliga parameterkontroller och tre variationer per sektioner för tillgång till 15 unika effekter. BOSS Tone Studio låser upp ytterligare möjligheter och låter dig redigera de inbyggda effekterna och välja bland 60 olika typer och redigera parametrar som inte finns tillgängliga på frontpanelen. Om Bluetooth Audio MIDI Dual Adaptor (säljes separat) är installerad kan du redigera ljud trådlöst genom att använda BTS editorapp på din smartphone.


Ljudskapande
BOSS Tone Studio för Katana Gen 3 erbjuder nya visuella förbättringar och möjlighet att ställa in grafiken som gör det snabbare och mer intuitivt att skapa dina ljud. Utforska redigeringsverktyg för förstärkartyper och effekter, ändra effektordning och forma den övergripande ljudbilden med en trevägs Contour-kontroll och flera EQ. Ställ in systemövergripande inställningar och beteenden. Organisera dina egna inställningar för alla dina spelningar. Du har också tillgång till BOSS Tone Exchange där du kan ladda ner professionella inställningar och dela ljud med den världsomspännande Katana-gruppen.


Total scenkontroll
Katana-50 Gen 3 har en mängd kraftfulla verktyg för moderna musiker. Fyra Tone Setting minnen låter dig spara och ta fram kompletta uppsättningar av förstärkartyper och effekter och anslutningar på bakpanelen stöder kontroll via fotomkopplare och en expressionpedal. GA-FC och GA-FC EX Foot Controllers utökar dina möjligheter att än mer och ger komplett kontroll på scen över din Katana Gen 3. Du får tillgång till ytterligare fyra ljudinställningar (8 totalt), sätt på/stäng av effekter, integrera expressionpedaler, m.m. GA-FC EX inkluderar expansionsmöjligheten att dubbla antalet fotomkopplare eller att kontrollera två Katana-förstärkare samtidigt.


Expandera din bredd
Katana-50 EX Gen 3 är med dig på alla dina kreativa äventyr. Länka enkelt två förstärkare via funktionen Stereo Expand* med masterkontroll från huvudförstärkaren och få stereoeffekter som chorus, delay och reverb distribuerade över båda förstärkarna för ett brett omvälvande ljudlandskap. Du kan även ansluta till kontakten Power Amp In för gå förbi förförstärkaren i Katana och använda det reaktiva Class AB slutsteget för att förstärka en modellerare eller en extern förförstärkare (Stereo Expand stöds av alla Katana Gen 3 och MkII modeller förutom Katana-50 Gen 3 och Katana-50 MkII).


Koppla upp dig
Katana-50 EX Gen 3 har anslutningsmöjigheter för alla behov. Anslut hörlurar för att spela tyst med stereoljud. Skicka en signal till husets PA via kontakten Line Out. Spela in med dit favoritinspelningsprogram på dator och mobila enheter via USB-C. Alla audioutgångar har IR-baserad högtalarsimulering för ett direktljud med tre olika typer av Air Feel och två redigeringsbara inställningar i BOSS Tone Studio.

• Tredje generationens Katana-förstärkare med utvecklat Tube Logic-ljud och uttrycksfullhet
• 50-watts combo-förstärkare med en anpassad 12-tums högtalare designad för scenframträdanden
• Distinkt grå och svart matrisgrill
• Sex amp-tecken – inklusive den nyutvecklade Pushed-typen – plus en valbar variant för varje
• Fem oberoende effektsektioner: Booster, Mod, FX, Delay och Reverb
• Four Tone Setting-minnen för lagring av alla förstärkar- och effektinställningar
• Power Control för att uppnå vevad förstärkarton och respons vid låga volymer
• Uppdaterad Boss Tone Studio-app (Windows/macOS) för fjärrredigering från en dator eller mobil enhet
• Ladda ner och dela Katana-ljud på BOSS Tone Exchange
• Kompatibel med ljud skapade på tidigare Katana-modeller i scenklass

 

Mer Information
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating