Tillverkare Ibanez

Turbo Tube Screamer TS9DX

1775,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

TS9DX är en kunnigare syskon till klassiska TS9, den har samma krets som TS9an men med 3 extra ljud tillgängliga via en extra pott. Förutom TS9 ljudet har man en plus variant, en hot och turbo att välja på. De lägena gör i princip vad namnet indikerar att de gör, mer tillgänglig drive (gain) nivå, förändrad EQ kurva och/eller annan karaktär. Helt enkelt möjligheten till att välja ”mer”. TS9DX är utan tvekan den ljudmässigt bredaste i Ibanez TS serie.

Tube Screamer är pedaler som används flitigt inom alla stilar av musik världen över, av både proffs och amatörer. Ibanez Tube Screamer serie är måttstocken för hur overdrivepedaler skall låta, världens mest kopierade ljud. Pedalen funkar både som ensam overdrive källa eller som en boostpedal på ett redan överstyrt ljud. Ensam får man från ett marginellt spräck (nästan rent till man klipper till lite hårdare) till ett moderat överstyrt ljud med ett enormt häng utan att det är jättedistat eller överdrivet komprimerat.
Som boostpedal trycker den på ganska rejält om man vill och resultatet blir, självklart, beroende på vad det är för ljud man boostar. Många metalskivor är inspelade med en TS pedal framför förstärkaren.

Drivs antingen med 9volts batteri (ingår) eller extern AC adapter (säljes separat).

Produktdetaljer
Tillverkare Ibanez
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg