Tillverkare Ibanez

TS808HWB

3850,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

TS808 är en pedal som helt enkelt inte behöver någon vidare presentation än ”det är en TS808”. Troligen värdens mest kopierade pedaldesign och ett ljud som här hörts på fler skivor och livspelningar än någon orkar räkna till. Ett ljud som man omedelbart känner igen när man hör det. Ett krämigt, mjukt ljud med massor, massor av häng.

TS808HWB är en limited edition hand-wired, true bypass, version av den klassiska 808an. Alla komponenter är bästa kvalitet, handlödade och sammanlänkade med Mogami OFC kabel.
TS808HWB är “The Mother of All” TS808or, det bästa man kan hitta.
Pedalen funkar både som ensam overdrive källa eller som en boostpedal på ett redan överstyrt ljud. Ensam får man från ett marginellt spräck (nästan rent till man klipper till lite hårdare) till ett moderat överstyrt ljud med ett enormt häng utan att det är jättedistat eller överdrivet komprimerat. Som boostpedal trycker den på ganska rejält om man vill och resultatet blir, självklart, beroende på vad det är för ljud man boostar. Många metalskivor är inspelade med en TS pedal framför förstärkaren. Som ensam overdrive källa har den inte gain nog att vara ett metalmonster. Då är TS för en helt annan skola.
TS808 reissue innehåller samma JRC4558D IC chip och samma analoga krets som de tidiga exemplaren. Det här är inte som originalet, det är originalet. Pedalen är True Bypass, signalen passerar helt opåverkad när pedalen är avstängd.

Drivs antingen med 9volts batteri (ingår) eller extern AC adapter (säljes separat).

Produktdetaljer
Tillverkare Ibanez
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg