Tillverkare Gibson

Memphis ES-335 Sunset Burst

29999,00 kr

För att hedra minnet av Les Pau som skulle ha fyllt 100 år 2015 ger nu Gibson ut en serie med flera nyheter och bland dessa ingår förädlade versioner av bl.a. SG, Les paul, Firebird, och Thunderbird. De har blivit utrustade med en rad nyheter som G-FORCE tuning system som är en arvtagare till Min-Etune. Det är väldigt enkelt att använda, tryck på önskad ton på panelen, slå an strängen och strängen stäms snabbt, lätt och automatiskt. Man kan även köpa detta system för montering på gamla gitarrer. Serien har dessutom fått bättre spelbarhet och ljud.

Zero-Fret Adjustable Nut är ett justerbart nollband som i kombination ett nytt stall ger möjlighet att ställa in stränghöjden vid huvudet. Dessutom bidrar det till en bättre sustain.

Andra nyheter i serien är de nya lågprofilsbanden som gör gitarren mer lättspelad som är behandlade med en speciellt kryogenteknik för att ge bättre livslängd och kvalitet. Serien har fått en bredare greppbräda med bibehållen standardbredd mellan strängarna som underlättar för fingersättningen. För optimal spelbarhet och för att minska strängrassel är greppbrädan plek-behandlad.

Alla gitarrer i denna serie har siffran hundra vid huvudet som en hyllning till Les Paul och dessutom en hologrambild på baksidan som garanterar autenciteten.

Ett hardcase medföljer.

Produktdetaljer
Tillverkare Gibson
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg