Tillverkare DPA

D:Vote Core 4099 G

5599,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri Frakt

DPA lanserar nya d:vote ™ CORE 4099 instrumentmikrofoner med ”CORE by DPA”-förstärkarteknik. Mikrofonerna, som har en helt ny strömlinjeformad design, byts ut i hela 4099-sortmentet. För att minimera distorsionen och öka det dynamiska omfånget i minimikrofonkapslarna utvecklade DPA förstärkartekniken CORE by DPA. Det dynamiska omfånget har ökats i alla CORE by DPA-kapslar, med upp till 14dB. För d:vote CORE 4099mikrofonerna har det dynamiska intervallet gått från 100 dB till 108 dB. CORE by DPA ger mikrofonerna ett ett hörbart tydligare och öppnare ljud över hela registret.

Till de nya d:vote ™ CORE 4099-mikrofonerna har DPA utformat en ny strömlinjeformad form med ett distinkt skumskydd som minskar känsligheten för vind eller rörelse under användande. För att göra det enklare för användarna att se skillnad på de två tillgängliga versionerna, är de nya CORE-mikarna färgkodade nertill: ett rött märke representerar Loud SPL och ett gult märke representerar Extreme SPL.

Produktdetaljer
Tillverkare DPA
Passar till Stålsträngad Gitarr, Nylonsträngad Gitarr, Akustisk Bas, Banjo, Mandolin, Resonatorgitarr, Ukulele, Bouzuki, Tenorgitarr
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg