Tillverkare Crumar

Seven


21 999,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Crumar Seven är mer än bara ett digitalpiano. Det är en helt ny grej, fast i ett retro-utförande. Som ni kan se, så är pianot snyggt paketerat i ett träcase som påminner om de gamla berömda elpianon som finns i början av 70-talet. Denna design var i princip obligatorisk förr i världen. Det var praktiskt både när man skulle transportera sitt instrument och för tillverkaren att sätta ihop då de var tunga med många stora mekaniska delar.

Senare hände något. Digitala pianon tog över marknaden från mekaniska och analoga keyboards – och konceptet med lättransporterade instrument blev gradvis vanligare och vanligare. Lättare och mindre och dagens modeller är så små och slimmade att man kan bära dom i en väska. Men ser dom bra ut på en scen? Får man en känsla av den klass som gamla elpianon hade? Och vad tycker vi om ljudet? I princip alla digitala pianon erbjuder standard pianoljud som primärt baseras på samplat material och alla vill ersätta en flygel, men eftersätter ljudet av de berömda elpianona och låter dessa ljud vara av mindre betydelse.

Men nu kommer Crumar Seven. Den senaste teknologin i ljudskapande och i en ny form som keyboardspelare älskar. Huvudfokuset ligger på elpianon och alla ljud är baserade på en syntes i realtid, med olika typer av ljud specifikt designade för att reproducera de klassiska ljuden. Och naturligtvis finns här även en fysisk modell av en flygel, med totalt nio olika syntesmotorer.

Portabelt, elegant och i lättviktsutförande. Crumar Seven är ett av de mest revolutionerande stagepianona i modern tid. Fungerar som ett digital instrument, men känns som ett analogt, elektro-akustiskt instrument. Levereras komplett med ett etui, metallben och tillbehör.

Nio Syntesmotet:

1. Tine Electric Piano
2. Reed Electric Piano
3. Electric Baby Grand
4. Clavi E.P.
5. DX Digital E.P.
6. MKS Digital E.P.
7. Vibraphone
8. Acoustic Grand Piano
9. Sample Playback

Effekter:

– Effect slot 1: Tremolo, auto-panner, LFO Wha-Wha och Pedal Wha-Wha
– Effect slot 2: Chorus, Phaser, Flanger, Delay (samtliga i stereo)
– AMP simulator med overdrive och EQ
– Reverb
– 3-bands semi-parametrisk EQ
– Synth PAD effekt

Andra funktioner:

– Inbyggd i ett solitt trächassi med handtag
– Metallben med bärväska
– Ingångar för sustain- och expressionpedal
– Tillbehörslåda med skydd
– Intern Wi-Fi hot-spot för web-app editor
– 32 presets (8 fabriksinställningar + 24 användarminnen)
– Upplysta RGB rattar
– MIDI OUT och USB-MIDI port
– Intern PSU
– 73 tangenters hammer-action keyboard

Mer Information
Tillverkare Crumar
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating