Tillverkare Boss

WL-20L Wireless System

Leverans under hösten.

2010,00 kr
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Har du alltid drömt om att kunna spela trådlöst med ditt instrument men avstått på grund av komplicerade konfigurationer, ljudförsämring och klumpig utrustning? Om det är så är WL-20-serien för dig! Dessa ultrakompakta musikverktyg drivs av blixtsnabb BOSS-teknologi och ger förstklassigt ljud och är plug-and-play som totalt eliminerar allt trassel som vanligen följer med trådlösa system.

När du upplevt det enkla trådlösa oberoende som WL-20-serien innebär, kommer du aldrig att använda standardkabel igen! Helt utan oro för hur sladdar beter sig, kan du röra dig fritt när du spelar hemma, i replokalen och på scen. Under soundcheck på en spelning kan du lyssna på ditt ljud från publikplats och ställa in det bästa ljudet för publiken. Med möjligheten att gå runt och interagera med de övriga musikerna blir dina spelningar mer dynamiska och underhållande än någonsin förr.

Ett WL-20-system är bokstavligen lika lätt att använda som en vanlig gitarrsladd. Den lilla sändaren kopplas in i din gitarr och en matchande mottagare kopplas in i en pedal eller förstärkare. Det är allt!

WL-20L-modellen är funktionellt identisk med WL-20, förutom att den inte har kabelljudsimulering. Detta är det bästa valet för instrument där kabelns kapacitans har liten eller ingen påverkan på ljudet, som till exempel på akustisk/elektrisk gitarr med en inbyggd preamp, en gitarr eller bas med aktiva mikrofoner eller en enhet med linjenivå som en keytar eller Rolands digitala blåsinstrument Aerophone. WL-20L fungerar även utmärkt med passiva mikrofoner om du inte behöver den subtila diskantfiltreringen som kabelljudsimuleringen ger.

Produktdetaljer
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg