Tillverkare Boss

TU-12EX

970,00 kr
Leverans: 4-5 vardagar Fraktkostnad 99 kr

Detta är uppföljaren till den legendariska TU-12, marknadeledande stämapparat sedan mer än tjugo år. Precis som föregångaren har TD-12EX en riktig nål-/LED-försedd mätare för absolut snabb och exakt stämning. Bland övriga funktioner märks Flat Tuning upp till sex halvsteg, ACCU PITCH med akustisk kvittens, referenston, inbyggd mikrofon för akustiska instrument och Auot-Off för att spara batteriet.

• Lägen för kromatisk eller gitarrspecifik stämning
• Nogrann visning via nålförsedd mätinstrument
• Accu-Pitch ger akustisk verifiering vid stämning
• Flat mode för sänkta stämningar
• Automatisk avstängning sparar batteri

Exakt visning med nål

I enlighet med tidigare toppsäljande TU-12 modeller har också nya TD-12EX bestyckats med et nålförsett visarinstrument för precisionsstämning. Två högintensiva lysdioder indikerar tydligt om man ligger för högt eller lågt. Spela aldrig ostämt igen!

Inbyggd mick

Använd TU-12EX på två sätt: Koppla en sladd till linjeingången eller stäm via den inbyggda micken. Både elektriska gitarrer och basar kan stämmas via linjeingången och akustiska dito - och andra instrument utan mick med, för den delen - är det bara att hålla framför den inbyggda micken. Superlätt!

Stöd för sänkt stämning

För gitarrister som stämmer ned sina gitarrer har TU-12EX en särskild "Flat Tuning"-funktion vilket sänker stämningen upp till sex halvtoner.

Produktdetaljer
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg