Tillverkare Boss

RV-6

1850,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Nya RV-6 tar, med sin kombination av high end-ljud och mångsidighet, pedal-reverben till en helt ny nivå. Genom att para ihop ny teknik med legendariskt BOSS-kunnande sträcker sig kapaciteten hos RV-6 sig längre än sina föregångare och gör det enkelt att blixtsnabbt få till fantastiska reverb. Här erbjuds allt från subtila rumsklanger till moderna shimmer-effekter och riktigt långa, fantasieggande reverb. RV-6 placerar ditt sound i fylliga ljudlandskap som ger massor av inspiration.

• Kompakt och mångsidig reverb-pedal med fylligt, expansivt sound
• Ratta enkelt in sofistikerade reverb-klanger av toppkvalitet med enkla kontrollreglage
• Nyutvecklade algoritmer av studioklass från BOSS
• Åtta ljudlägen ger ett varierat utbud av reverb som bara väntar på att användas
• Shimmer-, Dynamic- och Delay+Reverb-lägen ger de fylliga ambienser som moderna musiker eftersträvar
• Ingång för expression-pedal för kontroll av reverb-nivå
• Mono- och stereostöd

Välljudande reverb, helt enkelt

Genom att vara fullmatad med de allra senaste, uppdaterade DSP-algoritmerna från BOSS erbjuder RV-6 åtta extremt musikaliska reverb-effekter i ett kompakt pedalformat. Förse din grundton med kropp och djup med standardklanger som Room, Hall och Plate eller ratta in virvlande fyllighet med moduleringsinställningen eller få till ett vintage-doftande fjäder-reverb. Dynamic mode justerar automatiskt effektens djup till din egen spelstil och ger ett djupt, fylligt reverb som inte grötar ihop soundet. Musiker av den moderna skolan kommer att älska de nya Shimmer- och Reverb+Delay-inställningarna.

Analog ren signal och mångsidiga in- och utgångar

Även om RV-6 reverb har digitala effekter av högsta kvalitet kan du vara säker på att ditt rena gitarrljud alltid förblir helt analogt när effekten blandas in. Praktiska auto switching-anslutningar låter dig integrera produkten med alla slags pedalkedjor – mono, mono-till-stereo och stereo-till-stereo. Genom att endast koppla in i B-anslutningen matar RV-6 bara ut blött ljud; idealiskt om du jobbar med mer komplexa riggar som nyttjar parallell signalbehandling. Det finns också uttag för att koppla in expression-pedal och därigenom få kontroll över effektnivå i realtid, samtidigt som du spelar.

Förinställda ljud till ditt förfogande

RV-6 gör det snabbt och smidigt att snabbt få fram ett perfekt reverb till din gitarr – välj bara en ljudinställning, finjustera med knapparna och spela. Och även om RV-6 är enkel att använda erbjuder den fylligt och sofistikerat ljud. Under huven är varje inställning baserad på ett stort antal detaljerade reverb-parametrar som alla finjusterats för gitarr av BOSS ingenjörer, med direkt input från många professionella musiker och ljudtekniker. Även vid justering av vald inställning, via Time- och Tone-reglagen, är det många olika parametrar som simultant regleras för att skapa perfekt intonation för varje tillfälle.

Produktdetaljer
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg