Tillverkare Boss

OD-1X

1800,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

OD-1X lyfter den legendariska overdriven från BOSS in i en ny era för moderna uttryck. Den levererar en oöverträffad prestanda för gitarrister med öra för ton. Denna nästa generations pedal kombinerar över 35 års innovation gällande design och den mest avancerade moderna tekniken. OD-1X ger dig en helt ny upplevelse som bara är möjlig genom expertisen från legendariska BOSS. Förbered dig på att bli förvånad - den inspirierande och ultradynamiska OD-1X kommer att förändra ditt sätt att se på overdrivepedaler för alltid.

En "Special Edition" overdrivepedal från BOSS med nästa generations ljud, känsla och dynamik
En helt ny design som erbjuder en grym spelupplevelse som inte är möjlig med analoga pedaler
Kraftfull realtidsproccessering som levererar en rik och bred ljudbild med naturlig kompression
Kraftig, hög-definerad ton som också är slick och separarerad
Bevarar den unika och karakteristiska tonen av olika gitarrer och mickar
Väldigt lågt brus, även med mycket gain
Drive, High och Low-rattar erbjuder en stor variation av ljudmöjligheter som inte är typiskt för vanliga effektpedaler
Slående snygg design med exklusiva kromade rattar och kontrollplatta, silverknapp i vintagestil för batterilucka
Innehåller den innovatiava teknologin Multi Dimensional Processing (MDP) från BOSS, realiserad genom vår egenutvecklade teknologi och ett custom DSP-chip

OD-1X levererar overdrive som ingen annan pedal någonsin har gjort, med en helt ny dimension av ljudkvalitet, klarhet och tonbredd. Tack vare BOSS magiska MDP-teknologi sjunger varje ton på greppbrädan perfekt, med feta ljudbilder för riff och slickt, transparent och dynamiskt ljud för ackordspel. Varje inställning levererar breda ljudbilder och komplex, elegant presence som är både skarp och mjuk. Ljudkaraktären och mängden overdrive följer ditt anslag oerhört dynamiskt och erbjuder dig en hel värld av raffiinerade ljudbilder. När du spelar genom OD-1X är tonen kraftig, stor och svarar på ett sätt som gör att du snart kommer att glömma att det är en liten overdrivepedal som du har pluggat in.

Produktdetaljer
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Ditt betyg