Tillverkare Boss

MS-3 Multi Effects Switcher

6 345,00 kr

Leverans i slutet av Juni, förboka nu, betala när du får produkten!

MS-3 Multi Effects Switcher är ett nytt koncept för pedalbord som maximerar din kreativitet genom att kombinera en multieffektprocessor i världsklass med en multi-pedal switcher i en liten dedikerad enhet. Nu kan alla sätta ihop ett professionellt effektsystem som är otroligt kompakt , extremt lätt och flexibelt nog att ge nästan alla ljud du kan tänka dig. MS-3 är ett kraftpaket, kapabel att simultant ge sex interna pedaleffekter och dessutom integrera tre av dina externa favoritpedaler. Den kan dessutom kontrollera din rig på djupet med kanalbyte i din förstärkare, justera effekter i realtid, styra MIDI-enheter, m.m. MS-3 gör det lätt att sätta ihop ett portabelt pedalbord eller en fly rig utan de kompromisser som kommer med traditionella loop switchers och allt-i-ett multieffektprocessorer.

Kraftfull integrerad lösning för att bygga ett kompakt, professionellt pedalbord
Obegränsat ljudskapande med sex simultana pedaleffekter och audioloopar för att koppla tre externa pedaler
112 inbyggda effekttyper för gitarr och bas, inklusive delay, reverb, mod/pitch-effekter, overdrive, distorsion och många fler
Intuitivt användargränssnitt för att enkelt skapa ljud
Bakbelyst LCD, redigeringsrattar och LED på panelen för på/av-status för loopar och effekter
Kontroll-adressering, wave-pedal, och andra funktioner för detaljerad realtidsstyrning
Har många kopplingsmöjligheter för byte av förstärkarkanal, effektstyrning och mer
MIDI output för att arbeta med MIDI-kompatibla effekter
Inbyggd stämapparat, noise suppressor och global EQ
USB för att skapa presets och backup vi gratis MS-3 Editor/Librarian mjukvara

Like flexibel som du behöver vara

MS-3 högst flexibla design ger dig friheten att skapa vilket effektsystem som helst, från enkelt till komplext. Den kan fungera som en ”normal” effektenhet för att stärka och komplettera ljudet från tre pedaleffekter eller vara centralpunkten i en avancerad hybridrig med MIDI -utrustning och flerkanaliga förstärkare. Den fungerar också som fristående effektprocessor, vilket gör den idealisk för fly dates och andra tillfällen du vill ha lätt packning. Om du just har börjat spela ger MS-3 en solid effektgrund som kan växa med dina behov.
Tre loopar för dina favoriteffekter

Via MS-3s audioloopar kan du koppla tre olika effekter till systemet. Troligtvis kommer du att vilja koppla in dina bästa distar, OD- och boosterpedaler i looparna, men du kan använda vilka effekter som helst. När pedalerna är inkopplade kan du koppla in/ut looparna individuellt och koppla in de inbyggda effekterna var som helst kring looparna i signalvägen.
BOSS effektprocessor i världsklass

Som komplement till de tre externa looparna har MS-3 112 olika effekttyper att välja mellan. De är organiserade i sex kategorier och alla är tillgängliga samtidigt: FX1, FX2, Mod1, Mod2, Delay och Reverb. FX1 och FX2 innehåller många olika typer, från overdrives och distar till kompressorer, pitch shifters, Slow Gear och många fler. Mod1 och Mod2 erbjuder BOSS berömda chorus och vibrato, plus tremolo, flanger, phaser och mer. Alla effekterna är fantastiska till gitarr och det finns ett stort antal speciellt optimerade för bas.
Stor kreativitet i litet paket

MS-3 är fullpackad årtionden och BOSS know-how kring pedaler och multieffekter och erbjuder en design som låter dig skapa inspirerande ljud med en gång. Här finns en bakbelyst LCD-display som tydligt visar nummer för patch/bank och parametrar plus rattar för att snabbt redigera samt statusindikatorer för alla loopar och effekter. Med 200 programplatser har du minne nog att spara många olika inställningar och kopplingar och du kan snabbt ta fram dem när de behövs.
Total fotkontroll

MS-3s stabila fotomkopplare låter dig enkelt styra hela systemet. I Memory mode kan du välja program och banker med fotomkopplarna. I Manual mode kan du koppla in och ur looparna och sätta på/stänga av effekter och styra flera parametrar för intensiv expressivitet i realtid. Kopplingar gjorda i Manual mode kan sparas i program och låter dig skapa dynamiska och anpassade inställningar för olika låtar och stilar.
Professionella nödvändigheter

MS-3 tar dig långt bortom baskraven med en mängd möjligheter till utökad kontroll. Du kan koppla in externa fotomkopplare för tap tempo, effekter på/av och parameterstyrning, plus expressionpedaler för volym, wah, pitch shift, m.m. Här finns kontakter där det skickas signaler för att byta förstärkarkanal och för att styra effekter som har externa ingångar. Och så finns det MIDI för att skicka tempo, PC- och CC-information till MIDI-kapabla pedaler oavsett om de sitter i looparna eller inte. Utöver detta har MS-3 två audioutgångar som kan användas i full stereo eller som valbara och programmerbara monoutgångar för stor flexibilitet i riggar med två förstärkare.
USB och fjärredigering

MS-3 har USB-stöd för att kunna använda den gratis programvaran MS-3 Editor/Librarian på en Mac- eller Windows-dator. Programvaran låter dig redigera effekter, adressera kontrollparametrar, sätta tempo och mer via ett användarvänligt grafiskt gränssnitt. Du kan även göra backup och ta fram sparade individuella program och organisera grupper av program för olika musikaliska sammanhang på scen och i studio.

Mer Information
Tillverkare Boss
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating