Taylor Roadshow

Taylor Roadshow

Även detta året fick vi besök av grabbarna från Taylor Guitars och deras fantastiska kringresande cirkus Taylor Roadshow.

Det är alltid grymt kul när de dyker upp med ett gäng gitarrer och undervisar oss alla i egenskaperna hos olika träslag och kroppsformer. Trots att jag har jobbat med Taylor och gitarrer i största allmänhet i tjugo år så finns det alltid något nytt att lära sig. 

Nytt för i år är att Taylor har byggt limiterade Roadshowmodeller som bara kan köpas i samband med en Roadshow. Bland gitarrerna fanns bland annat en GS Mini-E Koa med AA-graded koa, som är så vacker att man nästan tuppar av.

Vi gjorde också en djupdykning i årets nya modeller som till exempel nya serien Academy och den stora nyheten Taylor GS Mini-E Bass! Har du inte testat den så bör du genast bege dig till butiken och prova den! En helt otroligt bra liten akustisk bas som inte har någon konkurrent!

Vi drack dessutom massor av kaffe, åt kakor, delade ut t-shirts och delade ut gratis strängar från Elixir. Missa inte inte detta nästa gång cirkusen är i stan!

Kategorier