Tillverkare Adam

A4V (PAR)

9518,00 kr
I lager (Externt lager & Butik)
Leverans: 2-3 vardagar Fri frakt

Denna nya tvåvägshögtalare har en 4-tums bashögtalare med lång kastlängd - gjord av samma Multi-Layer Mineral (MLM) fibrer som övriga högtalare i A-serien plus den klassiska X-ART-diskanten. Inbyggda DSP-baserade inställningsfunktioner låter dig enkelt kalibrera in det perfekta ljudet. Med ett frekvensområde på 53 Hz till 42 kHz kan A4V trots sin storlek leverera förstklassigt ljud även i större studios.

Roterbar HPS Waveguide & X-ART tweeter
Enkelt roterbar om du villl ha din monitor stående eller liggande

A Series HPS Waveguide är tillverkade av en ny "glasfiber polymer" blandning som hjälper till att skapa ett kristallklart ljud, fritt från oönskad resonans och distorsion. ADAM Audio X-ART-diskant är handgjord i Tyskland.
X-ART-diskanten ger en exakt transient respons och återger de alla detaljer som t.ex reverb svansar med bravur. Denna X-ART-diskant används i alla högtalare i A-serien

Multi-Layer Mineral bashögtalare
A Seriens bashögtalare är konstruerade med en unik blandning av mineralstensfibrer som har satts samman för att skapa ett lätt men mycket stabilt och robust material. Mineralsammansättningen, skiktningen och geometrin för varje kon är specifik för förstärkaren som används i varje modell. Genom att kombinera detta material med ett nytt magnetsystem, producerar bashögtalarna i A-serien hög effekt med låg distorsion, vilket ger en ren och snygg basåtergivning

Hybridförstärkning
A-serien kombinerar det bästa från både digitala och analoga världar. Bashögtalarna drivs av klass D-förstärkare som hjälper till att producera en linjär prestanda, samtidigt som de minskar distorsion. Dessa förstärkare valdes specifikt för sin kraft och effektivitet, både vad gäller energiförbrukning och ljudåtergivning. 

Diskanthögtalare och mellanregister drivs av Class AB-förstärkare som erbjuder en mjuk, naturlig återgivning av höga frekvenser. Varje förstärkare är optimerad för sitt frekvenssområde, vilket resulterar i en korrekt kalibrerad högtalare. För att nå dennna unika prestanda så genomförde ADAM Audio omfattande mätningar och lyssningssessioner och testade otaliga förstärkare och förstärkarkomponenter.

Produktdetaljer
Tillverkare Adam
Recensioner

Var först med att recensera den här produkten

Your Rating